Şimdi Ara

Özer kiraz kitapları nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diğer bölümler ölü diye buraya açıyorum

baya bi videosunu izledim pek fayda etmedi ama kitaplarla beraber belki fayda sağlar diye düşündüm,kullanan var mı

bunun dışında kitap önerisi de yapabilirsiniz ama tamamen ingilizce olmasın kitap

• Bilkent hazırlık için upper-intermediate kuruna kadar özer kiraz ile çalıştım fakat biraz temel seviye olarak anlatıyor. son kur olan pre-faculty'e geçince işe yaramadı. Kitaplarının da çok iyi olacağını sanmam.

b2 seviyesindeysen cesur öztürk'ün proficiency kitabını öneririm. Beni baya bir geliştirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 28 Ocak 2024; 17:2:52 >
  • Yok ya ne b2 si kelime bilgim iyi de gramer yok

Kiraz ın kitaplarını aldım da başka önerebileceğin varsa onu da alabilirim,tamamen ingilizce olmasın bi şey anlamıyorum bi de mantıksız geliyor tamamen ingilizce bi kitaptan çalışmak

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

hocam valla bu yks gibi değil şu kitabı al on numara olur diyemem. ben youtube'da farklı farklı kanallardan çalıştım hep. hazırlıkta kalınca şu dediğim kitabı tamamen çözdüm ingilizcemi b2 başlarından c1 başlarına çıkardı ki bu seviye atlaması cidden zor.

tenseleri

noun clase

relative clause

participle clause

bunları iyi öğren gramerde çok vakit kaybetme, benim hatalarımdan biri de sürekli gramer çalışmaktı.

• A2 birine ne onerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki YouTube kanal önerisi yapar mısın ben özer kiraz harici bulamadım,udemyden kurslar aldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • salla gitsin değmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.