Şimdi Ara

Özyeğin mi Bahçeşehir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangisi daha iyi? Mimarlık veya herhangi bir mühendislik için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sword95 -- 4 Temmuz 2014; 4:00:58 >

• Şehirle iç içe bir üniversite istiyorsan Bahçeşehir, kampüs üniversitesi istiyorsan Özyeğin. Yurt dışı imkanları olarak da Bahçeşehir çok atılımla yaptı. Geçen sene ben de çok kararsız kalmıştım BAU seçtim ve şu an memnunum
  • Yer bakimindan bahcesehir cok onde yol sorunun varsa ya da yurtta kalmayacaksan ozyegin zor. Ancak geri kalan her sey icin Ozyegin onde @alelya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @GokalSoycicek Bahçeşehir İşletme Müh. ve EE Müh. hakkında bilgi verebilir misin hocam? Birde ben apply bau'ya başvuru mektubu yolladım.22k mf-4 ile 18k'daki yere tam burslu alırlar mı sizce?
    @jokers07 Hocam özyeğinde bu devirde okunmaz diyorlar.Çok masraflı oluyormuş.Orası biraz kolej havasında takılıyor diye biliyorum hani eğitimi reklam için yapıyorlar gibi bir durum hakimmiş.Ünv. mezunu dayım arkadaşlarından bana orayı tercih etmemem için tavsiyede bulunmuştu.O yüzden söylüyorum.
  • Klasik vakıf üniversitesi yorumları yok reklam yok hepsi havalı tipler evet belki bir sürü ünv bu şekilde ama özyeğindeki kadro çok az yerde var haliyle eğitimi iyi, okulda kimsenin kimseyle işi yok, reklam desen keşke biraz yapsa adı daha da duyulsa hiçbir yerde göremezsin reklamını. Git kampüsü gör okuyanlarla konuş derim en iyisini seçersin zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokers07

Klasik vakıf üniversitesi yorumları yok reklam yok hepsi havalı tipler evet belki bir sürü ünv bu şekilde ama özyeğindeki kadro çok az yerde var haliyle eğitimi iyi, okulda kimsenin kimseyle işi yok, reklam desen keşke biraz yapsa adı daha da duyulsa hiçbir yerde göremezsin reklamını. Git kampüsü gör okuyanlarla konuş derim en iyisini seçersin zaten

Klasik vakıf lafları sonuçta hocam.Tam burslu gircez diye bir yerlerimizi yırtıyoruz.Gidince de kötü muamele ile karşılaşmaktan mı korkuyorsak artık ne...
    En iyi mezunlarla konuşmak tabi ki.
  • Sana söyle söyliyim özyegin üniversitesinin en büyük artısı erhan erkuttu eski rektöru bu sene istifa edip mefe geçti.Bu yüzden özyeginin puanının bile düsecegi bariz belli.Ayrıca kampusü de oldukca kötu özyeginin istanbulun dısında sayabiliriz.

Bahçesehir besiktas sahildedir teras manzarasını görsen tamam ben bu manzara için bile burayı yazarım dersin.Ama bence imkanları ve hocaları özyegin kadar degil.

Ben olsam bau derdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ mü TOBB mu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben baya araştırmıştım. Sık sık da gidiyorum. Akademik kadro olarak Özyeğin Bahçeşehir'in önünde. Sınıflar olarak, okul iç yapılanması, spor imkanları, kampüs ortamı olarak da Özyeğin önde. Ama günümüzde bence en önemli şey sosyalleşebilmek. BAU şehirle iç içe ve İstanbul'un kalbinde olan bir üniversite. Ve okul en çok globalleşmeye, uluslararası öğrencilere önem veriyor. Yurt dışında 8 tane kendi kampüsü olan bir üniversite. Daha geçen gün Stanford ile anlaşma yapıp Robotik Lab. açıldı okula. Akademik kadro ve Kampüs ortamı istiyorsan ÖzU derim. Ama sosyalleşmek, yurt dışı ımkanlarını kullanmak istiyorsan kesinlikle BAU. Benim tekrar imkanım olsa tekrar Bahçeşehir derdim. İşletme Müh. İTÜ'den sonra Türkiye'de en iyi BAU'da. İTÜ tutyorsa tabi ki git ama tutmuyorsa BAU derim ve güzel meslek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.