Şimdi Ara

Paket yükseltme işlemi VDSL! Müşteri hizmetleri ilgilenmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yapa'dan Vae sistemine geçtim bu geçiş yeni aktivasyon oldugu için uzun sürdü faakat geçişimden sonra paketimi vdsl oldugum için yükseltmek istiyorum Oim'den talep oluşturdum 3 gün oldu yükseltme işlemi yapmıyorlar diger basvuru yapan arkadaşlar 5 dakika içinde yükseltme işlemini gerçekleştirdiler. Ve destek ekibi bu konu hakkında yardımcı olmuyor nasıl bir yol izleyebilirim yardımcı olurmusunuz ? Sinyalimi VDSL Olarak degiştirilip paket yükseltilmesi yapılcak sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UpsSorry1 -- 23 Ekim 2020; 22:58:22 >

• @turknetdestek
  • Merhaba, VDSL geçişiniz için ilgili ekibimize bilgi verdim. Boş port kontrolü yapacaklar ve boş port olması durumunda geçişinizi yaparak size bilgi verecekler.
  • Yav beyfendi ben zaten vdsl porttayim paket yukseltilmesi istiyorum benmi anlatamiyorum derdimi yeni vdsl e gectim zaten

• @TurkNetDestek Ben yapadan vae vdsl e yeni gectim sadece vdsl sinyali almak istiyorum pakt yukseltip arizam yok benim

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

@TurkNetDestek Yani su islemide yapin bende rahat ediyim sizde lutfen bukadar uzun olmamali

• Online işlem merkezinden talep yaptım 95'TL lik paketten ama 21 Ekimden beri bekleyen işlemlerde duruyor. @TurkNetDestek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.