Şimdi Ara

Palm PVG100E Akıllı Cep Telefonu, Titanyum ₺2.200,00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.284
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Palm PVG100E Akıllı Cep Telefonu, Titanyum: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07YYB4QQP

• ilginç 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mantıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne ya cücük kadar
  • Bu millete de yaranamazsın, büyük ekran yaparsın beğenmezler, küçük yaparsın onu da beğenmezler
  • Bu cihaz bana Xperia ray'i hatırlattı

Palm PVG100E Akıllı Cep Telefonu, Titanyum ₺2.200,00

• quote:

Orijinalden alıntı: Rcmf1907

Bu cihaz bana Xperia ray'i hatırlattı

Sony in en sevdiğim modeli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şayomi alınır o pereye şayomi
  • O boyutlarda alınabilecek güzel bir telefon. Tabi palm android macerasına yeni başladığı için güncelleme konusundaki karnesini henüz bilmiyoruz. 1000 TL civarında olsa güzel olurmuş.

• Palm telefonların asıl amacı küçük ekran ile insanları akıllı telefon bağımlılığı azaltmak. Bu telefonla günlük her işinizi yapabilirsiniz ama işte kullanım zevki vermediği için sizi ekrandan uzak tutuyor. Amaç güzel ama fiyat pahalı. KaiOS işletim sistemli tuşlu telefonlar bunun için çok daha mantıklı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 12 Ocak 2020; 13:51:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yotaphone gibi olur sonu, bu fiyatlara kesinlikle almak gibi bir aptallık ta bulunmayın arkadaşlar. 4-5 aya kalmadan kademe kademe 1500 e kadar çekerler fiyatı. Guncelleme desteğini ve stabiliteyide unutun ayrıca, donanımı tam bir fiyasko ürünün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LacWer

Palm telefonların asıl amacı küçük ekran ile insanları akıllı telefon bağımlılığı azaltmak. Bu telefonla günlük her işinizi yapabilirsiniz ama işte kullanım zevki vermediği için sizi ekrandan uzak tutuyor. Amaç güzel ama fiyat pahalı. KaiOS işletim sistemli tuşlu telefonlar bunun için çok daha mantıklı bence
    Keşke Türkiye'de olsa .
    Nokia'nın Flip modeli var fıstık gibi telefon ama ülkede çoğu şey olmadığı gibi o da yok .

• palm bu ne cesarettir yiğidim, seni tanımak isterim.
  • Bu telefon =Pahalı elektronik Çöp

• ne kadan datlı bi telefon....
  • quote:

Orijinalden alıntı: LacWer

Palm telefonların asıl amacı küçük ekran ile insanları akıllı telefon bağımlılığı azaltmak. Bu telefonla günlük her işinizi yapabilirsiniz ama işte kullanım zevki vermediği için sizi ekrandan uzak tutuyor. Amaç güzel ama fiyat pahalı. KaiOS işletim sistemli tuşlu telefonlar bunun için çok daha mantıklı bence
    Kaios diye birşeyden haberim yoktu senin posttan sonra araştırdım da tam benim istediggim şeymiş aslında WhatsApp banka uygulamaları yeter 10 numara da kullanılır , heyecan ile ülkeye gireceği günü bekliyor olacağım

• palm zararlı almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 12 Ocak 2020; 21:58:40 >
  • Tam da bu duygularla 5s ten sonra iPhone se ile yola devam etmiştim fakat şimdi nal kadar ekranıyla opporx17neo dan bu mesajı yazıyorum. Şarja takmaktan bıkmıştım seni se beni affet...

• telefonu görünce 2000'li yıllara geri döndüm bir an
  • sosyal medya istemiyorsan 100tl lik tuşlu telefon bundan daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderweb -- 13 Ocak 2020; 1:30:6 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.