Şimdi Ara

PAMUKKALE ÜNİ BİLEN OKUYAN BİLGİLENDİRMEK İSTEYEN GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
1.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

PAMUKKALE ÜNİ BİLEN OKUYAN BİLGİLENDİRMEK İSTEYEN GELSİN

(En Son Oy Tarihi: 14.7.2017)
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki üniversiteden birinde mühendislik yazmayı planlıyorum aydın ingilizce ama denizlininde eğitimi daha iyi diyorlar ve kampüsüde bayağı büyükmüş arada kaldım ortamlarını bilen arkadaşlar ankete katılıp yorumlarını katarlarsa çok sevinirim

• up
  • up
  • Özelden yazarsan bilgi verebilirim @Arda339

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Hangi bölüm yazıcaksın ona göre bilgi vereyim kardeş
  • D@yWaLKer35 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar mühendisliği yada makine mühendisliği
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • kardeş denizlinin eğitimi bir tık öndedir bence.Ama o kendini geliştirmene bağlı.Makinada ingilizce,yanına başlangıçta almanca ekledin mi çok büyük artı mesela.Çünkü bu iki üniversitedende mezun olsan zaten adam aa bu pamukkale mezunu bunu alayım yada aa bu adnan menderesli bunu alayım demeyecek..Yani demek istediğim üniversite etiketi olarak itü,odtü,ytü dışında çok bir fark olmaz mühendisliklerde.Ama adam ne katmış kendine der.

Şehir olarak yaklaşırsak ben izmirdeyim dogma büyüme,aydını da denizliyi de gezdim,hem şehir olarak hemde üniversite imkanları kampüs olarak denizliyi üste yazmanı öneririm.
  • D@yWaLKer35 kullanıcısına yanıt
    Çok sağol büyük ihtimal yazıcam ve gidicem

• Bende aydini gezdim baya , arkadaşim okuyor orda , bende paüdeyim.üstteki arkadaşa aynen katiliyorum , aydının tek avantaji kuşadasina yakın olmasi bence başka hiçbir artisi yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocm benim boyle bir tercih yapma sansim olsa hic dusunmeden denizliyi secerin okul muhtesem otesi

• vanjou kullanıcısına yanıt
    Okul zamanında zaten kuşadasına gidilmez tahminimce tam böyle sınavların bittiği yada baslamadığı bi dönemde denizlidende gidebilirsin sonucta aydındasın diye hergün kuşadasına gitmicen bu yüzden aydın için bu bile artı değil

• Denizlide deniz olsa paünün siralamasi 50 k dan aşağı düşmez mühendisliklerde o kadar da iddaaliyim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda339

Bilgisayar mühendisliği yada makine mühendisliği

Hoca ben de paü bilgisayar düşünüyorum :D seneye sınıf arkadaşı olabiliriz
  • kuşadasına gitmiş biri olarak gerçekten çok farklı bi yer ortalıkta esnaf hariç türk yok nerdeyse harika bi yer denizi tertemiz aydınada 35 dk
  • Neden olmasın
  • AhmetFaruk2 A kullanıcısına yanıt
    Biraz daha açarmısın kardeş nelere göre söylüyorsun bunları ?
  • up
  • Arda339 kullanıcısına yanıt
    hocam yalan soylemeyim gidip gormedim ama inernetten arastirdigimda hocalarinin cok kaliteli oldugunu ogrendim okul zatrn muhtesem onun disinda cevresi cok iyimis gezileck yerler cok var

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.