Bildirim
Panasonic TH-42PV60E plazma 1.500 ytl.e aldım.ACABA DOĞRU KARAR MI?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
YA arkadaşm fiyat çok iiii az önce baktım 3899 ytl daha ne istiyon
http://www.sanalmagaza.com.tr/ProductDetails.aspx?Cid=60&Pid=0&ProductID=43390
burdaki tv nin aynısı ise yani
-
Benim 6 ay önce ödediğim meblanın yarısından az! Bu fiyata bu plazma, daha ne olsun Hakan. İyi günlerde kullan, keyifli seyirler... -
aynısı bende iyice inceledim.ayrıca başka lcd ve plazmalarda da fiyat indirimi var ... -
kursad_75 öncelikle teşekküredrim.memnunmusun peki..bir de kutunun içerisinden sehpa aparatı cıktımı? -
alla alal niye o kadar ucuz ? 4 bin ytl nere 1.5 nere -
modeller karıştırılıyor
yoksa tabi ki 4000 den 1500 e düşmüyor
bu ürünün yeni modeli PV70 3000 ytl civarı, bu bir yıl önceki seri ama yine de fiyat SÜPERR -
Fiyat süper. Teşhir ürünü olabilir. Bence kullanım süresini servis menüsünden kontrol edin. Ama teşhir ürünü olsa bile fiyat yine de çok çok iyi. Güle güle kullanın. -
bitiyor kampanyasından aldım TH-42PV60E yi...heralde bu yüzden fiyat bu kadar uygun.. -
quote:
Orjinalden alıntı: HAKANTURKON
kursad_75 öncelikle teşekküredrim.memnunmusun peki..bir de kutunun içerisinden sehpa aparatı cıktımı?
Pv60 eskidi artık malum, ben emektar diyorum ona. Ancak memnunum plazmamdan, şimdiye kadar da sorun yaşamadım. Sehpa aparatını biraz çamur yapıp iste, ben o şekilde almıştım. Duvara asılı olarak kullanmayı düşünürsen de açılı askı aparatı almanda fayda var derim. Tekrar hayırlı olsun. Topiğimize beklerim.
Selamlar... -
Fiyat gerçekten çok uygun. 9.cu nesiller çıktığında 8. nesillerin fiyatı bu kadar düşmemişti.
G10 çıktı G9 ların fiyatı müthiş indi.
Bunda, piyasada marka ve çeşitin artmasıyla oluşan rekabetin büyük katkısı olduğunu düşünüyorum.
Bir de şu avrupa seviyelerine inebilsek diyeceğim ama bizdeki vergilerle bu çok zor. -
Bence "0" ve garantili ise müthiş fiyat. Kaçırma!!! -
öff..öff bu ne fiyat böyle..?? iyi fiyat bencede..
yoksa dün vatan ın düzenlediği 25,yıl indiriminden mi aldın.?? -
bedavaya almışsın bence süper o fiyata -
dostlar ben 70E modeline bakıyodum ama burda inanılmaz bir fiyat sözkonusu. 60E ile 70E arasında inanılmaz bir fark var mıki? yani 60E kullanan birisi 70E'ye geçse "vay beeee" dermi? o kadar fiyat farkına değecek birşey var mı? -
Farklar elbetteki var ama burada F/P çok önemli. Yarı fiyatı edecek ve kesinlikle vaybeee dedirtecek fark yok.
Teknolojinin kaderi bu. Yenisi çıktı eskisi pazara... -
valla fiyat gerçekten çooooookkkk tehlikeli ama yeni bir teknolojiye geçerkende üretimden kaldırılmış bir ürünüde almak biraz kafa karıştırıyor ama şahsen ben paraya para değilde PAYA desem alırım şu anki halimle almam gider yeni modelini alırım -
bedava almışsın tv'nin kıymetini bil -
başka varsa ben de alayım .. var mı -
çalan vermez kardeşim bu fiyata! iyi bir seçim; daha bir sene önce 4000 YTL'ye satılıyordu
Benzer içerikler
- philips televizyon alınır mı
- ekran yenileme hızı testi
- televizyon ekranında siyah leke neden olur
- lg uygulama mağazası açılmıyor
- grundig tv en iyi görüntü ayarları
- telefonu televizyona yansıtma
- miracast nasıl açılır
- hdr ne işe yarar
- bim televizyon ne zaman gelecek
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X