Şimdi Ara

Panasonic TX-P42G20E (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.356
Cevap
6
Favori
136.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende kendimi takıntılı sanıyorudm bende beterleri varmış. Arkadaşlar takmayın bu sese bu kadar. Aşırı yüksek geliyorsa montaj aparatlarının vidalarını bağlntılarını kontrol edin. Onu haricinde zorla duyulan bir şey için sesi kısıp yanına yaklaşıp dinlemeyin. Sürekli kalp atşınızı dinlemek gibi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sharp`

quote:

Orijinalden alıntı: omnivor75

200 saatlik rodaj süresini dolduralı baya oldu, burn in ihtimaline karşı 20 dk.da bir kanal değiştirip yada zoom yaparak.. ancak dün yakından bi ekran taraması yapıyım dedim bir baktım star tv hd logosu ekranda duruyor onun arkasında show tv logosu var:(
    gerçi bunu görebilmek için 10 cm kadar yaklaşıp arka zemin beyaz renkteyken bakmak birazda takıntılı olmak gerekiyor:)
    yine de tv den memnunum tv izlerken bunları fark etmediğim için ve bu riski bilerek aldığım için pek takmıyorum...

Ses geliyor mu tv arkasından? Bende senin gibgi tv ye yaklaşıp cızırtıyı dinliyorum..Takıntı oldu sanırım.. Değişim talep etmekle etmemek arasında gidip geliyorum

benim tv de ses yok yalnızca belli belirsiz bir bur in sıkıntısı var...

• Tamam o zaman benim tv de sıkıntı var sanırım. Tv ilk açıldığında ilk 3 dk da buzdolabı çalışması kadar ses bariz duyuluyor ses açıkken bile..Sonra Ses azalıyor o ses duyabilmek için tv nin sesini biraz kısmak gerekiyor...

Sesin çıktığı yer ise tv ye arkadan bakıldığında sol üstünden geliyor...Sanırım değişmesi gerekecek...
    Takıntılısın diyorlar bana ama o sesin herkeste olduğu söyleniyor...Bence normal değil
  • up
  • bimekste üçgün indirim var arkadaşlar 42g20 1330 lira
  • Nerden nereye,

Bizim patron 2400 TL' ye almıştı. Burda 1900 TL' ye düştüğü haberini aldığımda kendisine söylediğimke ikinciyi almıştı. Sonra ben daha da düşmez diyerek 1680 TL' ye almıştım. Şimdi 1330 TL' ye düşmüş.

Bu fiyata alınabilecek tek tv bu.

quote:

Orijinalden alıntı: jazzblues

bimekste üçgün indirim var arkadaşlar 42g20 1330 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider815

Nerden nereye,

Bizim patron 2400 TL' ye almıştı. Burda 1900 TL' ye düştüğü haberini aldığımda kendisine söylediğimke ikinciyi almıştı. Sonra ben daha da düşmez diyerek 1680 TL' ye almıştım. Şimdi 1330 TL' ye düşmüş.

Bu fiyata alınabilecek tek tv bu.

quote:

Orijinalden alıntı: jazzblues

bimekste üçgün indirim var arkadaşlar 42g20 1330 lira

Bedava gibi bişey. G20 fiyatının buralara geleceğini bilsem 2 ay önce GT20 almazdım.
  • fiyat çok iyi şimdi almak istedim ama magazaya özelmiş ve magaza listesinde izmir adı geçmiyor nasıl bu fiyata alacaz .
  • evet bimekste gayet ucuz fakat mağazaya gitme şansımız yok. Arkadaşlar bende bu tv nin dahili uydu alıcılı olanını alacağım vatan bilgisayarda şuan en uygunu sanırım.
    http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-p42gw20e-full-hd-106cm-plazma-tv,-1920x1080,-600-hz,-5-mil:1,-4xhdmi,-usb,-tx-p42gw20e/productdetails.aspx?I_ID=52499

İşyerinde kullanacağım için önerebileceğiniz asma aparatı varmıdır?
  • Özellikle bölgesel kanal izleyicileri dahili uydu alıcısı olan GW20 modelini alsınlar bence..
    Çünki çok bariz fark var harici uydudan gelen görüntü ile...
    100 tl fiyat farkı olmasına rağmen aynı görüntüyü elde etmek için en az 400 tl lik HD uydu alıcısı kullanmak zorunda kalacaksınız
    Ama yeni sistem HDMI bağlantılı yüksek özellikli HD uydu alıcınız varsa ayrı tabii..
    birde kampanyalarda G20 le GW20 arasındaki fark 300 tl yi aşarsa G20 tercih edilebilir rahatlıkla..
    Çünki bu fiyat farkı ile iyi bir HD uydu alıcısı alırsınız.Üstelikde BISS vb benzeri CAS keyleri kullanma şansınız olacakdır.
    GW20 modelinde CAS key diye birşey yok maalesef.Ancak BISS Vb cas keyleri destekleyen CI modülle bu şansınız var.
    TRTHD de NTV şifreli yayınları izleme zevkinden mahrum kaldım bu yüzden :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aklınyolubir -- 24 Mayıs 2011; 7:49:53 >
  • 42GW20 nin hem lcd hem plazma tipi var. Her ikiside aynı fiyat. Lcd tipini alan varsa izlenmilerini merak ediyorum?
    GW içersindeki dahili uydu alıcısı hd yayınları fullhd göstermiyor gibi geldi bana. Yanılıyormuyım acaba? Kullananlarının yorumunu rica ediyorum.
    Yanılıyor olabilirim,;Plazmalar sd yayınları lcdye göre daha iyi gösteriyor ancak hd yayınları led ve lcd kadar detaylı çözünürlükte gösteremiyor sanki.
  • yanlış anlamayın ama tv alıcaksam panasonic almam.artık tvler eskisi gbi yüksek maliyetli değilki aynı paraya daha kalitesi yüksek bir tv almayı isterim. bana göre bu işin öncüsü samsung ve Lg .hatta lg daha yakın gelmeye başladı bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modamanya1

yanlış anlamayın ama tv alıcaksam panasonic almam.artık tvler eskisi gbi yüksek maliyetli değilki aynı paraya daha kalitesi yüksek bir tv almayı isterim. bana göre bu işin öncüsü samsung ve Lg .hatta lg daha yakın gelmeye başladı bana.

Yorum plazma sayfası için saçma olmuş. Plazmada panasonic in üstüne yoktur. LCD ve Led konusunda birşey diyemem. Onlarda başka marka tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alsancak2007

42GW20 nin hem lcd hem plazma tipi var. Her ikiside aynı fiyat. Lcd tipini alan varsa izlenmilerini merak ediyorum?
    GW içersindeki dahili uydu alıcısı hd yayınları fullhd göstermiyor gibi geldi bana. Yanılıyormuyım acaba? Kullananlarının yorumunu rica ediyorum.
    Yanılıyor olabilirim,;Plazmalar sd yayınları lcdye göre daha iyi gösteriyor ancak hd yayınları led ve lcd kadar detaylı çözünürlükte gösteremiyor sanki.

Plazmalar SD de diğer teknolojilerden daha iyi diye HD de kötü olacak diye birşey yok. Ben hiçkimseye güvenmem kendi gözümden başka. Ve gerek arkadaşlarımın gerekse teknoloji marketlerdeki panellerin hiçbirinde Panasonic Plazma daki gibi HD görüntü kalitesini göremedim. İnanın bana çoğu panel çamur gibi geliyor. Çok doğal ve gerçekçi görünüyor. Evime gelipte HD kalitesine hayran olmayan yok. Daha detaylı çözünürlükle veremez başka paneller zira piksel sayıları eşit. Bahsettiğiniz mümkün değil. Yıllardır bu işin içindeyim. Bizim kurgu sistemlerindeki referans monitörlerimiz dahi plazmadır. Hatta panasonic bizim gibi görüntü işini profesyonel olarak yapanlar için yeni plazma panelle çıkarttı bu ay. Onlardaki görüntüleri izlediğinizde diyeceksiniz " eğer bu görüntüyse ben bu kadar yıl neye bakmışım diye" :)

• Merhaba
    P42G20e aldım, kullanım süresini nasıl kontrol ediyoruz. Konuda arama yaptım önceki sayfalarda var denilmiş ama bulamadım.

tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coachya

quote:

Orijinalden alıntı: modamanya1

yanlış anlamayın ama tv alıcaksam panasonic almam.artık tvler eskisi gbi yüksek maliyetli değilki aynı paraya daha kalitesi yüksek bir tv almayı isterim. bana göre bu işin öncüsü samsung ve Lg .hatta lg daha yakın gelmeye başladı bana.

Yorum plazma sayfası için saçma olmuş. Plazmada panasonic in üstüne yoktur. LCD ve Led konusunda birşey diyemem. Onlarda başka marka tercih edilebilir.

Teknoloji forumu için daha da yanlış olmuş, isim yapmış markaları bir hatırlayalım kaliteleri ile dünkü çocukları değil;

Sony, JVC, Sanyo, Panasonic, Kenwood, Pionner hepsi prestij markalardır, gerisi hikaye. LG dünkü eli yüzü kir pas içinde sümüklü bir çocuk, Samsung ise genelde kalite standartı tutturamamış eski ama soluk renkli bir marka.

• Haftasonu 46G20E aldim.2200TL'ye teknosadan.
    Daha once bir LG tvm vardi. y-sus karti yanmis 500 kusur gibi bir fiyat istediler. ONu yaptiracagima yeni tv alirim dedim.

Ben de bu gruba katildim.

Dun evden hatirladigim kadariyla firmwarei internette en son 505'ti sanirim. Ama tvnin icinde 506 vardi (sondaki 5-6 rakamlarindan eminim basndan degil :))
    TVde yayinlanmamis bir fw releasei mevcut anladigim kadariyla.
    Acep nedendir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gobris

Haftasonu 46G20E aldim.2200TL'ye teknosadan.
    Daha once bir LG tvm vardi. y-sus karti yanmis 500 kusur gibi bir fiyat istediler. ONu yaptiracagima yeni tv alirim dedim.

Ben de bu gruba katildim.

Dun evden hatirladigim kadariyla firmwarei internette en son 505'ti sanirim. Ama tvnin icinde 506 vardi (sondaki 5-6 rakamlarindan eminim basndan degil :))
    TVde yayinlanmamis bir fw releasei mevcut anladigim kadariyla.
    Acep nedendir :)

Aynı durum tüm g20 lerde var. TV ile gelen sürüm daha üst. Nasıl olsa panelle birlikte yolluyoruz diye internete vermemişler sanırım :)
  • Arkadaşlar bende tx-p42gw20e modelinden aldım.Birkaç sorum olacak sizlere anten kablosunu takıp kanal araması yaptım kanalları buldu fakat dahili uydu alıcısında iken hemde harici uydu alıcısı takılı iken görüntüler çok iyi değil flulaşma var her kanalda. ayrıca HD kanallarda kendi uydu alıcısı ile kareleşmeler oluyo aşşağıda resimler var sebebi nedendir yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: A/Z/R/A/İ/L

Arkadaşlar bende tx-p42gw20e modelinden aldım.Birkaç sorum olacak sizlere anten kablosunu takıp kanal araması yaptım kanalları buldu fakat dahili uydu alıcısında iken hemde harici uydu alıcısı takılı iken görüntüler çok iyi değil flulaşma var her kanalda. ayrıca HD kanallarda kendi uydu alıcısı ile kareleşmeler oluyo aşşağıda resimler var sebebi nedendir yardımcı olursanız sevinirim.

belki tek anten kablosundan 2 ayrı cihaza çıktı verdiğiniz için güç yetmiyordur?

tek başına kendi hd uydu alıcısı devrede iken diğeri bağlı değil ikende aynı sorun oluyor mu?

hayırlı günler.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.