Şimdi Ara

Panik Butonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türk Kadını inektir.
    Türk Kadını keçidir.
    Türk Kadını köpektir.
    Valla bunu ben demiyorum. Bunu söyleyen T.C hükümetinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin. Kendisi geçen hafta bir ürün tanıtımı yaptı : Panik Butonu
    Peki, Panik Butonu ne işe yarıyor?
    Panik butonu sayesinde son 10 yılda yüzde 1400 oranında artmış olan kadına karşı şiddet son buluyor efendim.
    Yaaa ne sandınız. Bir de beğenmezsiniz hükümetimizin yaptığı icraatleri. Adamlar ne güzel çalışıyor işte bakın.
    Panik butonu sayesinde artık eşiniz, kızkardeşiniz, ablanız, sevgiliniz; sevgililerinden, kocalarından, babalarından şiddet gördüğü anda hemen fennin son harikası olan aha şu yukarıda gördüğünüz düğmeye basacak ve ülkemizin şiddete karşı polisleri hemen olay yerinde bitecek, gerekirse adamı içeri alacak, gerekirse de "Aman yav aile içinde olur böyle şeyler, kocandır döver de sever de" diyip huzur dolu yuvanıza geri yollayacak.
    Gördünüz mü aklı?
    Yıllardır sorar dururduk bu ülkede kadına karşı şiddet nasıl son bulur diye.
    Meğer çözüm gözümüzün önündeymiş. Baksaymışız ineklerimizin, keçilerimizin boyunlarına astığımız çanlara, baksaymışız köpeklerimizin tasmalarına... O zaman N.Ç uğrar mıydı onlarca adamın tecavüzüne, Ağrılı M.K kocasından, kayınpederinden dayak yiyip ölür müydü hiç? Gerçi kimse suçlu bulunmadı ama olsun en azından bu olaylar olmazdı.
    Ah işte ah.
    Neyse canım Allah devletimize zeval vermesin. Onlar yine akıl ettiler.
    Biber gazı ve son model coplar ile özgürlüğü tattırdılar; herkesle kavga ederek barışı getirdiler, "kilo sorunu olan vatandaşlara şişko diyelim" diyerek obeziteyi engellediler, şimdi de Panik Butonu sayesinde kadınlarımız, analarımız güven içinde.
    Burdan devlet büyüklerimize sesleniyorum;
    Ne olur artık zahmet etmeyin. Vallahi başka hiçbir sorunumuz yok, her şey süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekuratin -- 10 Kasım 2012; 18:59:35 >

• herşeyi bi anda çözecek bi formül biliyorsan çık konuş
    yoksa çeneni kapat ta ülkede bişeyler düzelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

herşeyi bi anda çözecek bi formül biliyorsan çık konuş
    yoksa çeneni kapat ta ülkede bişeyler düzelsin

Bana cahillerle atışılmaması gerektiği öğretildi.
    Ben zorla sana yorum yap demiyorum, konumdan defolabilirsin. Saygılar.
  • banada cahilleri susturmam gerektiği öğretildi
    şimdi klavyeyi yavaşça elinden bırak ve git içindeki pisliği tuvalete boşalt
  • UP!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.