Şimdi Ara

papağan alıcam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
12.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi papağan almaya karar verdim.Hayvanları çok seviyorum şuan küçükte olsa bir akvaryumum var (karma) ve ağustosta (kaçı tam bilemem ama ilk hafta) papağan almaya karar verdim cins olarakta araştırdım baktım sultan papağan tam bana göre (besleyebilirim) evet eskişehirde oturuyorum nerden bulabilirim ve besleyen arkadaşler varsa yardımcı olabilirmi nasıl besleyeceğim konusunda gerçi biliyorum yem ver su ver altını temizle filanda yani o amatörce birşey nsıl bakacağımı bilmek isterimki hayvana acı çektirmeyeyim şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: meraşel

Bende Eskişehirliyim.. Esnaf sarayının alt katında bulabilirsin belki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _tanten_

Bende Eskişehirliyim.. Esnaf sarayının alt katında bulabilirsin belki...

Alıntıları Göster
    orda kedi köpek güvercin muhabbet kuşu kaplumbağa tavşan fare özellikle balık baya bol bulunuyo...belki bi papağan denkgetirirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: _tanten_

orda kedi köpek güvercin muhabbet kuşu kaplumbağa tavşan fare özellikle balık baya bol bulunuyo...belki bi papağan denkgetirirsin...

Alıntıları Göster
    sultanların sesi çok rahatsız edici
    viyak viyak bağırıyorlar.
    bi ara ben de fena takmıştım.
    sultanlar biraz vahşi oluyorlar bilgin olsun.
    ben sana Jaco öneririm ama yeni başlayanlar için zor olabilir.
    cennet papağanı da bakabilirsin

• Esnaf sarayının alt katında var. Sultan ile Cennet çok yaygın türler her yerde bulabilirsin. Ama ben sana daha cüsseli ve daha sıcak bulduğum cinsler öneririm. Kakadu ve Amazon türleri gibi.

Edit: Ha önermemin nedeni daha kolay bakılabilir olduğundan falan değil daha hoşuma gidiyor bu cinsler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 22 Haziran 2010; 17:38:41 >
  • Bende almayı düşünüyorum. Alınca foruma ayrıntılı bir incelemesini yazarsan iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

Bende almayı düşünüyorum. Alınca foruma ayrıntılı bir incelemesini yazarsan iyi olur.
    Ben de papağan almayı düşünüyorum.İstediğim tek tür ise sultan papağanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Ben de papağan almayı düşünüyorum.İstediğim tek tür ise sultan papağanı.

Alıntıları Göster
    sultan papağanı ya da muhabbet kuşu arasında gidip geliyorum ben de eskişehirdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: knsrky

sultan papağanı ya da muhabbet kuşu arasında gidip geliyorum ben de eskişehirdeyim

Alıntıları Göster
    arkadasima african grey congo aldik 600tl ye baya guzel
    kocamanlar

eger ozenirsen arastirirsan bakimini en iyi sekilde yaparsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Klinik_Psikolog

kocamanlar

Alıntıları Göster
    bende jako var afrika papağanı kırmızı kuyruk 1 senedir konuşturamadım 4 yaşında .

• quote:

kocamanlar

Alıntıları Göster
    poğaça alıcam okudum çok açıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah-58

bende jako var afrika papağanı kırmızı kuyruk 1 senedir konuşturamadım 4 yaşında .

4yasina gelmis buyasa kadar konusmamis konusmasi biraz zor olabilir cok ilgilenmen lazim egitmek gerekiyor
    daha yeni aldiysan konusturabilrsin belki ama1yasinda ladiysan 4senedir kelime etmediyse isin zor
    benim yazdigim afrika gri papagini aynisi turkiyede jako deniyor
    ingilizcen varsa google da egitimi hakkinda cok sey bulursun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrah-58

4yasina gelmis buyasa kadar konusmamis konusmasi biraz zor olabilir cok ilgilenmen lazim egitmek gerekiyor
    daha yeni aldiysan konusturabilrsin belki ama1yasinda ladiysan 4senedir kelime etmediyse isin zor
    benim yazdigim afrika gri papagini aynisi turkiyede jako deniyor
    ingilizcen varsa google da egitimi hakkinda cok sey bulursun

Alıntıları Göster
    bunların fiyatları nedir? Bir arkadaş 600 tl demişde zevkler ve renkler tartışılmaz biliyorum ama 600 tl'ye papağan alana kadar köpek alırım hiç değilse sarılır yatarım.

Fiyatları gerçekten bu kadar uçuk mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: zenten-

bunların fiyatları nedir? Bir arkadaş 600 tl demişde zevkler ve renkler tartışılmaz biliyorum ama 600 tl'ye papağan alana kadar köpek alırım hiç değilse sarılır yatarım.

Fiyatları gerçekten bu kadar uçuk mu?

Alıntıları Göster
    evet şimdi başlıyorum sondan ilke biraz uzun oldu ama olsun 2 dknızı almaz

@zenten arkadaşım bu fiyatlar çok düşük 8 milyara papağan var bunu bi aklımızda tutalım ikinci olarakta köpek tabikide 600 liraya alırsın ona satılır uyursun ama onun bakımı daha zordur bunu aklında bulundur üçüncüsü jako diye tabir ettiğimiz renkli papağanın ortalama 30 yıl ömrü var ki bu daha sadece bu tür yani fiyatlarda hiç birşey yok.

@kentacdis arkadaşıma katılıyorum ama düzltmek istediğim bir nokta var jako papağanla afrika grisi dediğimiz papağanlar apapyrı türler birisi 600 tlden 3 milyara kadar çıkarken birisi 60 tlden 130 tlye kadar çıkan fiyata sahip

@emrah-58 arkadaşım 4 yaşında bir jako papağanı konuşturaman gayet normal şimdiya kadar konuşturabilirmiydin evet ama neden konuşmadı dersen günde en az 20 dakika onunla sohbet et sev onu asla ama asla eline alma günde 2 saat boyunca onu dışarıya çıkart omzuna kafana konarsa kovma sana çok alışacaktır emin ol.

@kentacdis arkadaşım onlar halk tabiri ile gri papağan olarak deniyor ama ben ona bakacak durumum yok boşuna hayvana ızdırap çektirmek istemem ayrıca vuvuzela gibi sesi var apartmanda oturuyorum ama o cinsede bayılıyorum yapacak bişey yok

@knsrky arkadaşım muhabbet kuşunu daha önce beslediysen papağan al ama beslemediysen muhabbet kuşu nedensiye sorarsan beslemeyi öğrenmek açısından muhabbet kuşu daha kolay ilk muhabbet kuşu besle sonra papağan alırsın ben mesela 8 yıl muhabbet kuşu besledim(7DE OLABİLİR)

@kkratos arkadaşım besleme şartlarına göre karar vermelisin bence yani sırf güzellik için alma derim.

@martnisan arkadaşım bu hayvan yani canlı bir varlık bunun incelemesi olmaz bakım şartları ve ss ekleyebilirsin:)

@haplo o söylediğin cinsleri hiç görmedim ss ekleyebilirmisin ayrıca ben cüsseli hayvana bakamam çünkü evde ne kadar olur birde sabah okul akşam evden dolayı zor olur.

@felix felicis arkadaşım teşekkürederim bunu göz önündebulunduracağım ama hiç duymamıştım saldırgan olduğunu sesi çok onu biliyorumda gri papağan kadar değil ayrıca ben yavru almayı düşünüyotum(2-3 aylık en fazla) bana alışacağından sorun olmaz saldırganlık konusunda

@tanten arkadaşım bunu biliyorum zaten suan bir akvaryumum var ordan kurdum birde dersaneler sokağının yakınında bir yer var oradan sipariş vereceğim büyük bir ihtimal esnaf sarayındakiler biraz büyük

arkadaşlar biraz uzun olmus olabilir ama okuduğunuz için teşekkür ederim:

• quote:

evet şimdi başlıyorum sondan ilke biraz uzun oldu ama olsun 2 dknızı almaz

@zenten arkadaşım bu fiyatlar çok düşük 8 milyara papağan var bunu bi aklımızda tutalım ikinci olarakta köpek tabikide 600 liraya alırsın ona satılır uyursun ama onun bakımı daha zordur bunu aklında bulundur üçüncüsü jako diye tabir ettiğimiz renkli papağanın ortalama 30 yıl ömrü var ki bu daha sadece bu tür yani fiyatlarda hiç birşey yok.

@kentacdis arkadaşıma katılıyorum ama düzltmek istediğim bir nokta var jako papağanla afrika grisi dediğimiz papağanlar apapyrı türler birisi 600 tlden 3 milyara kadar çıkarken birisi 60 tlden 130 tlye kadar çıkan fiyata sahip

@emrah-58 arkadaşım 4 yaşında bir jako papağanı konuşturaman gayet normal şimdiya kadar konuşturabilirmiydin evet ama neden konuşmadı dersen günde en az 20 dakika onunla sohbet et sev onu asla ama asla eline alma günde 2 saat boyunca onu dışarıya çıkart omzuna kafana konarsa kovma sana çok alışacaktır emin ol.

@kentacdis arkadaşım onlar halk tabiri ile gri papağan olarak deniyor ama ben ona bakacak durumum yok boşuna hayvana ızdırap çektirmek istemem ayrıca vuvuzela gibi sesi var apartmanda oturuyorum ama o cinsede bayılıyorum yapacak bişey yok

@knsrky arkadaşım muhabbet kuşunu daha önce beslediysen papağan al ama beslemediysen muhabbet kuşu nedensiye sorarsan beslemeyi öğrenmek açısından muhabbet kuşu daha kolay ilk muhabbet kuşu besle sonra papağan alırsın ben mesela 8 yıl muhabbet kuşu besledim(7DE OLABİLİR)

@kkratos arkadaşım besleme şartlarına göre karar vermelisin bence yani sırf güzellik için alma derim.

@martnisan arkadaşım bu hayvan yani canlı bir varlık bunun incelemesi olmaz bakım şartları ve ss ekleyebilirsin:)

@haplo o söylediğin cinsleri hiç görmedim ss ekleyebilirmisin ayrıca ben cüsseli hayvana bakamam çünkü evde ne kadar olur birde sabah okul akşam evden dolayı zor olur.

@felix felicis arkadaşım teşekkürederim bunu göz önündebulunduracağım ama hiç duymamıştım saldırgan olduğunu sesi çok onu biliyorumda gri papağan kadar değil ayrıca ben yavru almayı düşünüyotum(2-3 aylık en fazla) bana alışacağından sorun olmaz saldırganlık konusunda

@tanten arkadaşım bunu biliyorum zaten suan bir akvaryumum var ordan kurdum birde dersaneler sokağının yakınında bir yer var oradan sipariş vereceğim büyük bir ihtimal esnaf sarayındakiler biraz büyük

arkadaşlar biraz uzun olmus olabilir ama okuduğunuz için teşekkür ederim:

Alıntıları Göster
    uppuppupup hadi beyler up ama yaaa up mı up ne ararla bazarda:D:D:D:D

• quote:

uppuppupup hadi beyler up ama yaaa up mı up ne ararla bazarda:D:D:D:D

Alıntıları Göster
    yukarıı

• quote:

yukarıı

Alıntıları Göster
    Hocam ben muhabbet kuşu almayı düşünüyordum ama kuzenimdeki sultan papağınını görünce hemen vazgeçtim.Daha akıllı ve de sahibine daha düşkün oluyor sultan papağanları.Büyük papağanları da pek sevmem zaten.Kuş dediğin ele sığmalı bir kere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Hocam ben muhabbet kuşu almayı düşünüyordum ama kuzenimdeki sultan papağınını görünce hemen vazgeçtim.Daha akıllı ve de sahibine daha düşkün oluyor sultan papağanları.Büyük papağanları da pek sevmem zaten.Kuş dediğin ele sığmalı bir kere.

Alıntıları Göster
    kardeşim bu çok güzelde sen kuşu eline alırsan parmağını kopartır(papağan) ele almak için 6-7 ay sana alısmalı kendi gelicek o zaman ztn o zamana kadar elini başka şeylerle doldur

• quote:

kardeşim bu çok güzelde sen kuşu eline alırsan parmağını kopartır(papağan) ele almak için 6-7 ay sana alısmalı kendi gelicek o zaman ztn o zamana kadar elini başka şeylerle doldur

Alıntıları Göster
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.