Şimdi Ara

papaz büyüsü yedim win yazısı nasıl unuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftadır tüm ranked maçlarımı botdaki veletler yüzünden verdim 1 haftadır win yazısı nedir unuttum ne normal maçta ne rankedda win alamadım 20 kill fark olan maçları team yüzünden verdim arkadaslarım artık git banyo yap senle bidaha ranked girmem diye alay etmeye basladılar Ankarada tanıdığınız hoca varsa lütfen adres verin su papaz büyüsünden kurtulmak ve artık win yüzü görmek istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bottaki veletler yuzunden mac kaybediyorsan duonla beraber bota gec hic kaybetmezsin ozaman soyledigine gore

• Sen bot oyna o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByBarS_Bek

Sen bot oyna o zaman.

Hayatımda 1 kere adc oynadım adamlar üzerimde fantezi yapınca tövbe ettim bota inmeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: JoffreyBaratheon

quote:

Orijinalden alıntı: ByBarS_Bek

Sen bot oyna o zaman.

Hayatımda 1 kere adc oynadım adamlar üzerimde fantezi yapınca tövbe ettim bota inmeye.

Sup oyna

• Ranked atcaksan her lane de en az bi heroya hakim olman gerek. Ben bota gitmem diyosan ranked atma zaten free lose

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şahsen mid sup oynuyorum pick sırasında da kalmaz diye ranked girmiyorum gayet memnunum. mid ve sup halloldu sayılır top lane halledip 3 lane de hero öğrendikten sonra giricem jungle ve adc bana göre değil şahsen. 3 rolü oynayabiliyorsan yeterli bence. normal game akıyorum. acelem yok ranked stresi yaşayacağıma normal takılırım daha iyi. bu arada diana ile jaxa karşı nasıl oynanmalı kim daha avantajlı olur ultisi perişan ediyor beni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Jax'ın hard counter'ı malphite, jax görür görmez malphite lockla. Chat'e "beyler jax'ın hard counter'ıyım maç bende rahat olun" yaz. oyuna girince hemen ve sürekli q spamle, jax'ı dürt sonra heyecan yap ve jax ulti açmadan trade gir, kill almak için dive at ve kule altında öl, jax kassın ve oyunu taşısın gg wp. İşte how to jax rehberim, engin bilgilerım için kendime teşekkürler.

not: test edildi, onaylandı.

• Gusülün önemini anlıyoruz bu durumdan. Başka bişey değil
  • Nas suresini oku

• Oyundaki nickin de Joffrey Baratheon ise normaldir.Ben de olsam Faker kesilirim Joffrey pisliğinin adını görünce.
  • Hero öğren filan demiş millet ne kadar kasıyosunuz şu oyunu ne kadar ciddiye alıyorsunuz. Oyun abi bi sonuçta zevk almak için. Sezon 1 de ben ilk ranked girdiğimde ashe ye manamune alıyodum. Statlara bakıyorum %29 Win ratio varmış sezon 1 de ranked ama gerçekten çok zevk alıyordum oynamaktan

• Victory
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.