Şimdi Ara

Param Kart Anneler GÜNÜ KAMPANYASI [SEÇİLİ SEKTÖRLER] [8-14 Mayıs 2023]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
5
Favori
5.756
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anneler Günü’ne Özel ParamKart’la Yapacağın Elektronik (ev aletleri-beyaz eşya), Dekorasyon ve Çiçek Alışverişlerinde Nakit İade Fırsatı Seni Bekliyor!

• Kampanya, Param Classic kart tipi içerisinde yalnızca "Param Troy, Param MC, AdaletKart, BaroKart, TÜRMOBKart, BYS PlatinCard, Mepaş Kart ve Anadolu Üniversitesi“ kartları için geçerlidir.
    • Kampanya kapsamında Elektronik (ev aletleri-beyaz eşya) harcamalarında kazanılabilecek maksimum nakit iade tutarı 200 TL, Dekorasyon harcamalarında 150 TL ve Çiçek harcamalarında ise 75 TL’dir.
    • Nakit iade kazanmak için ParamKart’la Elektronikte (ev aletleri-beyaz eşya) tek seferde 1500 TL ve üzeri, Dekorasyonda tek seferde 1000 TL ve üzeri, Çiçek alışverişinde tek seferde 500 TL ve üzeri alışveriş yapılması gerekmektedir.
    • Kampanya kapsamındaki kazanılacak nakit iade tutarı, alışveriş sonrasında kartına yatırılır.
    • Bu avantajdan yararlanabilmek için ParamKart’ında yeterli bakiye olması gerekir.
    • Kampanya 8-14 Mayıs 2023 tarihleri arasında yalnızca Elektronik, Dekorasyon ve Çiçek alışverişlerinde geçerlidir.
    • Bu kampanyanın aktif olduğu tarihlerde aynı kategorideki diğer avantajlardan yararlanılamaz, ParamKart'ın başka kampanyaları ile birleştirilemez.
    • Bir kişi aynı kart tipinde olan birden fazla kart ile bu kampanyadan yararlanamaz.
    • QR kod ile yapılan işlemlerde nakit iade kazanımı geçerli değildir.
    • Kampanya pazaryerlerinde geçerli değildir.
    • Kampanyadan yalnızca kişiselleştirilmiş hesaplar yararlanabilir. ParamKart’ınızın kişiselleştirme işlemlerini Param uygulamasından yapabilirsiniz..
    • Kampanya kapsamındaki alışverişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali / iade vs.) nakit iade kazanma durumunu etkileyebilir. Söz konusu alışverişe ilişkin siparişin iptali/iadesi hallerinde (sipariş iptali/iadesi kısmi olsa dahi) TURK Elektronik Para A.Ş., nakit iadeyi geri alma hak ve yetkisine sahiptir.
    • TURK Elektronik Para A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    • ParamKart’ına kredi kartı ile ya da havale/EFT yaparak TL yüklemek için tıkla.
    • ParamKart başvurusu yapmak için tıkla.

• Var mı yapabilen, mediamarkt olur sanırım ve oran %10 mu yoksa 200\1500 mü acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çaylaq kullanıcısına yanıt

1500/200

olursa anında iade veriyor

• Hepsiburada elektronik mi geçiyor acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • amazondan deneyen var mı acaba?

• ttgg44 kullanıcısına yanıt

hepsiburada ve n11 dün anında 200 verdi

• Teşekkür ederim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Kaça kaç acaba? Kategori farkı var mi

• gumus2929 G kullanıcısına yanıt

yoktur heralde. elektronik 1500/200

• media markt mağazasından qr kod ile ödeme yapabilir miyiz? daha önce yapan oldu mu?

• tarikosman7 T kullanıcısına yanıt

gecen ay ben yapmistim iade gelmisti ama bu sefer özellikle qr olmaz diye madde koymuslar

• amazon deneyen olursa yazabilir mi?

• +1

• Hb bana iade gelmedi. Kartım visa sanal karttı

• Sinn_61 S kullanıcısına yanıt
    Visa dahil değil

• Oldubile gelmemiş galiba kampanya

• LostLover9 kullanıcısına yanıt
    Mc MasterCard mı oluyor? Onunla da alışveriş yaptım ona da gelmedi ilginç

*Hesabım kişiselleştirilmiş hesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinn_61 -- 9 Mayıs 2023; 19:41:25 >
    • Kampanyadan yalnızca kişiselleştirilmiş hesaplar yararlanabilir. ParamKart’ınızın kişiselleştirme işlemlerini Param uygulamasından yapabilirsiniz..
  • Sinn_61 S kullanıcısına yanıt
    Evet MC MasterCard olur

• Hbden iade alan arkadaşlar işleminiz sektör olarak ne geçmiş acaba? Ben mc ile yaptın sektör olarak hizmet sektörü görünüyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.