Şimdi Ara

Parça bulamıyorum ACİL yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Yeni motor aldım pioneer xf125t-10 < Bir harf daha var 10'un yanında ama grenaj kırık okunmuyor. Motor kitlendi parçasını bulamıyorum motor yamaha bws 100 ile aynı kasa.. bws 100'ün parçaları uyar mı ona? Yardımcı olursanız sevinirim Çok çaresizim..

TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN !
     Parça bulamıyorum ACİL yardım Parça bulamıyorum ACİL yardım
     Parça bulamıyorum ACİL yardım

• GÜNCEL
  • "Yeni motor aldım" mı, yoksa "motoru yeni aldım" mı? Bu motor gökten düşmediyse bir ithalatçısı, satıcısı ve servisi olması lazım. Bunlar da 10 yıl süreyle parça temin etmeye ve satmaya mecbur. Eğer 10 yıl dolduysa ve ithalatçı/satıcı/servis bulamıyorsan Yamaha servisleri ile görüştün mü? Onlardan da iş çıkmıyorsa şöyle bir kaynaktan yararlanmayı denedin mi?http://www.china-parts.co.uk/acatalog/Storm.html
  • Bws japon malı kardeş. Eğer motor parçası arıyorsan çin 125cc gy6'ların parçaları uyar ona. Japon motorlarının parçaları değil. Mesela mondial 125nt 'nin parçaları uyması lazım. Hangi parçanın lazım olduğuda önemli şimdi. Piston takımları universal oluyorlar her gy6 motora uyuyorlar ama krank mili uyumsuz olabiliyor ,gibi gibi.
  • Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim motor açıldı tekrar nasıl oldu bende bilmiyorum ama marş yiyor bu seferde çalışmıyor akü takviye yaptık marşı yiyor ama çalışmıyor sanki motor boğulmuş gibii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.