Şimdi Ara

parfüm yedim ölürmüyüm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
12.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlışlıkla ağzıma parfüm deodorant sıktılar tükürdüm yutmamaya çalıştım ama biraz yuttum bişey olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Parfüm Yutmak veya Ağzınıza Kaçması: Ne Yapmalısınız?

Parfüm yutmak veya ağızınıza kaçması endişe verici bir durum olabilir. Bu durumda yapmanız gerekenler şunlardır:

• Sakin Kalın: Panik yapmayın. Sakin kalmanız durumla başa çıkmanıza yardımcı olacaktır.
    • Hemen Su İçin: Ağzınıza parfüm kaçtıysa hemen bol su için. Bu, parfümü ağzınızdan temizlemeye yardımcı olacaktır.
    • Ağzınızı Çalkalayın: Az miktarda su ile ağzınızı iyice çalkalayın ve tükürün. Bu, kalan parfümün temizlenmesine yardımcı olacaktır.
    • Doktorunuzu Arayın: Yutulan parfüm miktarı önemliyse veya herhangi bir semptom yaşarsanız (ağrı, mide bulantısı, kusma) derhal doktorunuzu arayın.

Önemli Hususlar:

• Ağzınıza Parfüm Sıkmayın: Ağzınıza asla parfüm sıkmayın. Bu, solunum problemlerine veya kimyasal yanıklara neden olabilir.
    • Ağzınıza Deodorant Sıkmayın: Aynı şekilde, ağzınıza deodorant da sıkmayın. Deodorantlar da solunum problemlerine veya kimyasal yanıklara neden olabilir.
    • Ağız Hijyeninize Özen Gösterin: Ağzınıza parfüm veya deodorant kaçarsa, ağız hijyeninize daha da fazla özen göstermeniz gerekir. Düzenli olarak dişlerinizi fırçalayın ve diş ipi kullanın.

Eğer parfümü yuttuysanız veya ağzınıza kaçtıysa ve endişe verici herhangi bir semptom yaşıyorsanız, derhal tıbbi yardım almalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim arkadaşta parfüm içmişti beyni burnundan aktı
  • Sen ölmüşsün ağlayanın yok.
  • Bizim bir arkadaş da parfüm koklamıştı ertesi gün ozon tabakasını deldi
  • 10 sınıfta cok bilmiş sözleşmeli psikoloji hocası kimse 10 saniye ağzına parfüm sıkamaz demişti, fırlama bir arkadaşta 10 saniye değil 15 saniye ağzına parfüm sıkmıştı tek sorun 2 hafta ağzından o tadın çıkmaması oldu hala yaşıyor
  • En fazla kalbin durur. Yani sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bozuk süt içtim ölüyom
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şişeyle yediysen olabilir
  • Nasıl yediğin de önemli çiğneyerek öğütseydin önce keşke dırekt yer yutarsan midene oturur miden ağrır en fazla birde bağırsaklarındakı kötü kokuyu söker atar tuvalete gidip s*çtgnda mide böbrek dalak ne var döker atar rahatlarsın
  • bizim bi arkadaş parfüm yemişti şişe içine kaçmıştı
  • artık her geğirdiğinde etraf mis gibi parfüm kokacak
  • aynısı arkadaşa olmuştu tekerlekli sandalyede şuan
  • Kaynım da yediydi yarın 40ı var
  • çakmakla kontrol et
  • Geçen sene arkadaşa okulda sıkmıştır ertesi gün toprağa verdik kardeşimizi.
  • ölürsün.
  • Henüz ölmedim beyler korkmayın

• Tadı nasıldı ?

• İyi iyi yırtmışsın. Bir dahaki sefere dikkatli ol!
  • Parfümu şişesiylemi verdiler ağzına.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.