Şimdi Ara

Park halinde araca sürtmüşler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah park ettiğim arabamın arka tamponun soluna sürtüp kaçmışlar el kadar boyası kalkmış maddiyatında değilim ama takıntılı biriyim arabamda hiç boya vs yoktu yaptırsam araba gözümde düşecek sticker tarzı bişey yapılabilir mi yarın kameraya bakacam sürten aracı bulsam bi yaptırı mı var mıdır ?
    Park halinde araca sürtmüşler !

• O kadar boyaya dahi takıntı yapıyorsanız, sticker yapıştırsanız da altta çizik olduğunu bileceksiniz. Satın arabayı bence.
  • Bu kaçanlar harbiden karaktersiz

Bende takıntılı biriyimdir ama orası tampon boyanıp boyanmamasının bi önemi yok ki boyatın gitsin,tabi karşı tarafa yaptırabilirseniz sizin için çok daha güzel olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tamponu çıkarıp kontrol ettirin,şase yamulmuş olabilir.
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Kardeşim güzel geçmişin dalganı eyw.
  • Takmamak lazım böyle ufak şeyleri insanların çoğu boyalı araçla geziyo sağı solu göçmüş değişmiş milyonlarca araç var hemde üst segment.şu maddi dünyada önemsiz şeyler.ben olsam boyatır binerdim.
  • tampona boya değer düşürmez, tamponlar önemsenmez niye araç gözünde düşüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değer niye düşsün yahu, tampon bu.
  • Geçmiş olsun. Dalga geçenlere bakmayın hocam insan malına zarar gelse elbet canı sıkılır
  • Tampon bu işe yarıyor :) boyatın iki gün sonra unutursunuz :)
  • Ben yeni aldığım bmw'nin ön alt ızgarasını mantar taşa vurdum. S sağolsun dedim devam ettim. Takmayın bu kadar
  • Metal yığınından bahsettiğimizi unutmayalım.
  • arabanın eline başka el değmiş, daha hayır gelmez o arabadan kötü yola düşer.
    diğer takıntılalara ibret-i alem olsun diye taksim meydanında taşlayarak öldürün o arabayı.
  • hocam araba perte çıkabilir bence boyatmadan satılığa koyun hatta ben talibim anlaşırsak öldüm fiyatına alırım , sizinde gözünüzden daha fazla düşmesin
  • Burda konuyu dalgaya alanlarin cogu ikinci el arac alirken orasi burasi boyali diyen tayfa....
  • Kaskon olduğunu varsayarak söylüyorum mini onarım bunu ücretsiz yapar.
  • boyalı, işlemli araçlarla trafiğe çıkıp insanların mal ve can güvenliğini tehlikeye atan görgüsüzleri kınıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

boyalı, işlemli araçlarla trafiğe çıkıp insanların mal ve can güvenliğini tehlikeye atan görgüsüzleri kınıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun
  • Çoğu kişi gözümde düşecek dediğime takılmış bu benim karekterin ben tüm samimiyetimle en baştada takıntılı olduğumu yazdım zaten asıl soruma bi kişi bile cevap vermemiş ben şimdi sürten aracı bulsam buna bi yaptırım var mıdır ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.