Şimdi Ara

Park halindeki arabama vurdular yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koskoca mahallede adam geri geri gelirken park halindeki arabama vurmuş ve kaçmaya çalışırken sağolsun bizim bakkal vuranı görmüş numarası almış adamı aradım 1 gün sonra geldi tutanak tuttuk geri geri gelirken benim park halindeki aracıma vurduğunu tutanağa yazdı sigorta poliçesinin ehliyetinin ruhsatının fotokopisini bıraktı araba evimin önünde duruyordu zaten şimdi ben aracı tamire götürücem ben sigorta poliçemi vericem mi tamir yaptırırken adamda suçunu kabul etti ne yapıcam bilgisi olan var mı benim suçlu çıkma ihtimalim var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Bursa / emirsultanda oturuyor olma ihtimalin var mı 10 dk önce biri arabayı geri kaçırdı çarpma sesi geldi ardında bi patinaj sesi sonrada biri bağırdı
  • Hocam konuyu okuduğunuza emin misiniz?
  • Ataşehir Zümrük Sokakta lma ihtimalin var mı?
    5 saat önce şiddetli bir çarpma sesi duydum. Camdan baktığımda beyaz spor bir arabanın uzaklaştığını gördüm.
  • Hocam 2 gün oluyo kaza olalı mesajı okuyun lütfen
  • Adamı bulduk geldi tutanak tuttuk sorum mesajın sonunda yaxıyo lütfen arkadaşlar
  • İlginç tesadüf olmuş o zaman karşı taraf hatayı kabul etmiş sen suçlu çıkmazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen
  • Herhangi bir bedel ödemeyeceksiniz. Karşı tarafın anlaşmalı servisine araç girecek, onarımı yapılacak. Zaten servis ihbar açar, gerekli prosedürü başlatır. Yetkili serviste onarım yaptırın, tamirat öncesi fotoğraf çekmeyi unutmayın. Satarken gösterirsiniz. Bununla geçmiş olsun..
  • pazartesi ya da salı günü beyaz bir lineaya tıkladım.
  • Bizim bakkal da buna benzer bir olay anlattı dün. vuranı gördüm haber verdim araç sahibine diye ama aynı olay değil sanırım. adam hatasını kabul etmiş sıkıntı yok size. Kaçtığı için gıcık oldum.
  • Kardeş nerde olduğunu söylede millet rahatlasın.
    Bakkalın ismini falan da söyle.
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    5.saat evvel spor araba haa,mevzu iki gün önce olmuş sen geç kelmışsın biraz,ama olsun bir mesaj bir mesajdır demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novinovi -- 30 Mayıs 2014; 12:12:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.