Şimdi Ara

PASCAL TRANSFERİ YATTI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlamak mümkün değil yau,kartalhaber.com da beşiktaş transferi bitirdi diyor,bunun üstüne bi kaç televizyon kanalıda bunu doğruluyor,herkes pascalın beşiktaşa gelceğini zannediyor ama pascal çoktan villereale imzayı atmış bile.

arsenalin forumlarına baktım pascal villerealle anlaşmış imzayı atmış,anlıycağınız bizim transfer yatmış.
    herhalde transfer yapmıycak takım olsun bu halde de şampiyonluğun bir numaralı adayıyız

• sen rahat ol bizim yönetim işini bilir ..
  • yok hocam yönetime değil lafım şu medyaya,bi kere de adam gibi haber yapsınlar yau yoksa pascalın gelmesi önemli değil daha iyileri kadromuza kattık bu sene
    quote:

Orjinalden alıntı: isy@nkh@r

sen rahat ol bizim yönetim işini bilir ..
  • pascalın villareale gittiği doğrumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahill -- 1 Eylül 2006; 1:29:59 >
  • http://www.villarrealcf.es/

El Villarreal ficha a Pascal Cygan para las dos próximas temporadas
    31 Agosto 2006

El defensa central francés proviene del Arsenal FC
    Imprimir la noticia
    A falta de unos pequeños flecos en el contrato, el Villarreal CF y el Arsenal FC han llegado a un acuerdo esta tarde por el traspaso del jugador francés Pascal Cygan, que será efectivo una vez que supere la oportuna revisión médica.

El defensa central zurdo, de 32 años, pasará a pertenecer a la disciplina de este club para las dos próximas temporadas.

Cygan, de gran presencia física –mide 1.90m-, ha comenzado su carrera futbolística en el Wasquehal de su país (1994/5), y luego continuó en el Lille, donde jugó siete temporadas brillantes (1995/2002), que le hicieron dar el salto al Arsenal inglés, donde se desempeñó hasta la temporada pasada (2002/2006).

Aún se desconoce la fecha de llegada del jugador a Vila-real para pasar la correspondiente revisión médica y su posterior presentación oficial.

http://www.eurosport.com/football/la-liga/2006-2007/sport_sto955281.shtml

Villarreal sign Cygan

Eurosport - Adam Marshall - 01/09/2006 01:54

Arsenal have allowed Pascal Cygan to move to Villarreal as Ashley Cole prepares to wrap up his protracted transfer to Chelsea.

The much-maligned French centre back has joined last season's UEFA Champions League semi-finalists for a fee of £2 million (almost 3 million euros).

Cygan will link up with Robert Pires, his former team-mate, at El Madrigal although the midfielder is currently sidelined with a knee injury.

Meanwhile, Cole is set to finalise his switch to Chelsea with William Gallas moving in the opposite direction.

That transfer should be resolved ahead of the deadline as Cole is currently back with the England squad after undergoing a medical with the Premiership champions.

Gallas is having his medical tests in England after leaving the France squad to take the examinations.

roberto carlos u 2 saatte getiren sayın demiroren
    pascal ı ne kadar zamanda getiremediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraqovic -- 1 Eylül 2006; 3:01:45 >

• ya bu kartalhaber.com nedir ya
    anlamak mümkün değil diyosun,sanki resmi web sitesinden açıklama gelmiş
  • oh be..gelecek diye çok korkuyodum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pascal deyince aklıma NOUMa geldi birden heyecanlandım.
  • Kedi ciger olayi he
    quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

oh be..gelecek diye çok korkuyodum
  • Neyse artık başka oyunculara yönleneceğiz demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: BESİKTAS1903

Anlamak mümkün değil yau,kartalhaber.com da beşiktaş transferi bitirdi diyor,bunun üstüne bi kaç televizyon kanalıda bunu doğruluyor,herkes pascalın beşiktaşa gelceğini zannediyor ama pascal çoktan villereale imzayı atmış bile.

arsenalin forumlarına baktım pascal villerealle anlaşmış imzayı atmış,anlıycağınız bizim transfer yatmış.
    herhalde transfer yapmıycak takım olsun bu halde de şampiyonluğun bir numaralı adayıyız

@Beşiktaş1903 seni kutlarım kardeşim...bu transferin olmadığını ilk sen duyurdun tüm evrene dün geceden beri..
    iyiki de olmamış, 33 yaşındaki adama 2 milyon euro bonservis mi verilir..

• Bende gazetede PASCAL BJK'a diye görmüştüm heyecan yapmıştım NOuma mı acaba diye ama maalesef.. Üstelik ARsenal PASCAL CYGAN olayında bizi sadece fiyat arttırmak için kullanmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.