Şimdi Ara

Passat 1.8 T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Passat 1.8 T hakkında görüşüleriniz? ne yakar ne kadar yakar lpg olurmu?

• kardeş 1.8t güzel arabadır.kaç model olduğunu yada daha ayrıntılı sorarsan ona göre bi yorum yapalım.ben passat 1.9 tdi kullanıcısıyım.1.8t ye de çok bindim.ortalama 9 litre civarında yaktığını biliyorum.tabi nasıl kullanacağına bağlı.performans yönünden iyi bir otomoibil.tüp konusunda bilgim yok.
  • 98-99 model benzinli comfort yada higline olabilir highline tercihimdir.
  • Benim arkadaşta var 00 model zaten senin dediğin 97-01 arası 01 de makyajlandı
    geniş donanımlı sessiz kaliteli kullanışlı bir araba benim cok hoşuma gidiyor arkadaşım sakin bir kullanıcı 1.8T onunki şehir dışı 6-7 şehir içi 8-10 arası yakıyo diyo şehir içinde fazla yakar tabi birazda kullanıma bağlı araba büyük ve ağır olduğu için şehir içinde arta bilir sarfiyatı lpg ye oldu bitti karşı biri olarak alıpta taktırmanı tavsiye etmiyorum zaten lpg li arabalarla kapalı otoparklara giremiyorsun o kadar yakıtı düşünüyorsan passata vericen 18-19 binlirayla 03-04 multijet palio al bu benim kendi görüşüm tabi karar senin
  • Saol onbaşım, bende 2002 astra var, ama dediğinize göre astra passat tan çok yakıyor? Hasta oldum bu passat turbo makinasına daaa, birde astra kadar yakmıyorsa ya da 10 litre civarında yakıyorsa zaten lpg taktırmayız.
  • normal kullanımda öyle yakıyor tabi tamamen kullanıma bağlı arkadaşımda bu güne kadar en küçük bir şikayeti olmadı oda ikinçi el almış 70 bin cıvarıymış km hiç başı ağrımadı sakin kullanırsan birde yol bilgisayarının verilerine dikkat edersen az yakar yakıtı zaten yol bilgisayarı kullanımına göre sana anlık ve 100km de yakıcan benzini yazıyor tamamen kullanıma bağlı şunu da söyleyeyim bu arabaların ağır bakımı 90 bindededir kesinlikle o bakımın yapılmış olmasına dikkat et cünkü 1.5-2bin ytl arası o bakım kayış vs. değişiyor büyük ihtimalle alıcan araba 60-70 binin üzerinde olur birde sahibinden al bir serviste teste sok ve güvenilir bir motor ve boya ustasınada göster alıcan arabayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.