Bildirim
PASSAT YARDIM 1.6 FSİ ?
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Merhaba,
Her iki konu hakkında VW başlığı altında çok sayıda güncel topik mevcuttur. Sayfaları biraz araştırırsanız tüm sorularınızın ayrıntılı cevaplandığını göreceksiniz. Ayrıca ARAMA özelliğini de kullanabilirsiniz.
Saygılarımla,
Taner Göde
Not: özetlemem gerekiyorsa: 1.6 FSI 115 HP ve 1.6 MPI 102 HP motorlar kaliteli ve dayanıklı, 1.6 MPI 102 HP motor LPG'ye % 100 uyumlu iken 1.6 FSI 150 HP motor % 90-92 uyumludur, kalan kısımda benzin tüketilmektedir. 1.6 FSI 115 HP motor yakıt tüketimi aracın ağırlığına göre hafif bir araçtan biraz daha yüksektir. 1.6 MPI 102 HP motor LPG'ye tam uyumlu olup bu motorlu 2005 ve 2006 model Passat'lar daha sonraki yıllarda çıkanlara göre biraz daha donanımlıdır. -
Sizin yorumlarınızı diğer topiklerde okudum aslında.Ben bu iki aracın ikinci eldeki durumunu da merak ediyorum.Bir de bu araçlarda 80000-90000 km lerde çok masraf olur mu?Alırken nelere dikkat etmeliyim. -
Sayın Mekeles 1,
İkinci elleri oldukça güçlüdür. Bunu internetteki sitelerden de görebilirsiniz. Örnek çok temiz beyaz bir 1.6 FSI 16V 115 HP vardı, ön panjuru krom yapılmıştı ve fiyatı sadece 37.000 YTL'ydi. VOLKSWAGEN PASSAT gibi prestij, konfor, güç ve sağlamlığı aynı anda barındırabilen ve bu kadar hesaplı sayılabilecek bir fiyata alınabilen 1.6 litre hacimli (vergi avantajı) ve 115 HP güçlü, 6 ileri vitesli otomobil sanırım pek yoktur. 1.6 MPI 8V 102 HP motorlar da artan akaryakıt fiyatı karşısında LPG'ye % 100 uyumlu olmalarından ötürü tercih sırasında öne çıkan araçlar olmuştur. Diyebilirim ki sırf LPG'ye kusursuz uyumu nedeni ile hem PASSAT'a binmek isteyen ama LPG'nin sunduğu yakıt tasarrufundan da vazgeçemeyenler için biçilmiş kaftan. Mükemmel uzun yol, rahat şehiriçi manevra kabiliyeti ve üstün 2. el değeri sayesinde tercih edilir hale gelmiştir.
Saygılarımla,
Taner Göde
-
http://www.sahibinden.com/ceyrek_asirdir_otomotivde_guvenin_adi_durmazlar_otomotiv_suzuki_WQQaXQQ9486192WQQpXQQdisplayitem
37.000 YTL
Antalya / Merkez
İlan Tarihi 16 Temmuz 2008
Marka Volkswagen
Seri Passat
Model Passat 1.6 Comfortline
Km 65000
Yıl 2005
Motor Hacmi 1301 - 1600 cm3
Motor Gücü 101 - 125 arası
Renk Beyaz
Vites Manuel
Kasa Tipi Sedan (4 kapı)
Yakıt Tipi Benzinli
Garanti Kapsamında Hayır
Durumu Satılık
Türü İkinci El
Takaslı Hayır
Yabancıdan Yabancıya Hayır
Kimden Galeriden
-
Size bir sorum daha olacak.Benim kararsız kaldığım durumlardan biri de bu!
Bu fiyata 2. el passat mı almak mantıklı
yoksa sıfır km Focus Titanyum benzinli ve ya
mondeo 1.6 benzinli (yine sıfır)
Fiyat farkı var diyebilirsiniz:Ford çalışanı adına biraz indirimli alacağım.
Bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim.
Önceki arabamı sıfır aldım 2004 yılında hyundai accent 1.5 crdi :24000 e mal olmuştu.1 ay önce 15250 ye sattım tamamen orjinal olan arabamı(68000 km)
9000 ytl tersine -
Ayrıca bir sorum daha olacak
MPI ve FSİ motor passatların (2005-2006 model) her ikisi de 6 vites mi? -
aynı paraya SIFIR mondeo bulabilirseniz hiç düşünmeyin onu alın bence. normal sartlar altında bile iksi kafa kafaya çekişirken. birinin sıfır digerinin ikinci el olması butun dengeleri bozar.. sıfır her zaman daha iyidir bence... -
Sevgili arkadaşım
VOLKSWAGEN PASSAT
1.6 MPI 102 HP SOHC 8V benzinli 5-SPEED ileri manüel vites
1.9 TDI 105 HP SOHC 8V - dizel - 5-SPEED ileri manüel vites
diğer tüm FSI-TSI-TDI motorlar 6-SPEED ileri manüel vites, 6-SPEED ileri otomatik vites, 6-DSG çift kavramalı otomatik vites ve 1.4 TSI olmak üzere 7-DSG çift kavramalı otomatik vites kutuludur.
Ucuz fiyata (37.000) SIFIR FORD MONDEO 1.6 BENZİNLİ alabiliyorsanız bence de alın ve LPG takın. Sıfır daima üstündür. Sıfırdan sizi ayırabilecek tek şey PASSAT sevgisi, hatta aşkıdır. Bence önceliklerinizi tanımlayın ve ona göre araç seçin. Benim önceliğim PASSAT'tı, ondan sonra ekonomi, ondan sonra da kilometre ve diğer parametreler.
Selamlar,
Taner Göde -
37 değil 40000 gibi olacak -
LPG montajı var FSİ için bakın örnekleri
http://forum.donanimhaber.com/m_31366874/mpage_1/key_//tm.htm#31823325 -
hoort -
Konuyu açan ne aldı acaba? -
...?
quote:
Orjinalden alıntı: deserthawk
Konuyu açan ne aldı acaba?
-
Şu özellikleri yazılmış arabanın Highline 1.8T M.Gücü 150 olanı yok mu ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Mé®t
Şu özellikleri yazılmış arabanın Highline 1.8T M.Gücü 150 olanı yok mu ?
Passatların 1.8T versiyonu 1.8TSİ olarak değişti yanılmıyorsam.TSİ motorla birlikde yeniden geldi.150bg değil 160bg sanırım. -
benim amcaogluda passat 1.6 fsı vardı araba gayet ideal aile arabası gibiydi ama 100-120 gectikmi acayip yakıyodu ve tsı cıktında ilk alanlardan olduk cunki passat gercekten rahat ve fiyatına göre hakiki alman kanı taşıyan bir arac önceki arabasıda bora idi arac 450 bin kmde dod 'a takasta verdık ve halada gidiyodu mondeoda veya focusta 450 bin kmde ne olur bilmem su anki tsı 170 lik olması lazım gayette mutlu hiç bi sıkıntısı yok benzini koy git .. benzin sarfiyatıda normal kullanımda kurus olarak hesapliyamadım ama 20 ytl ye çamlıcaya gidip geliyo tabi dönerken trafik varsa ışık yanar:) tabi onlarda ışık değil insanın piskolojisini bozan dev ekran giibi birşeyde benzin işareti:):) -
bu arada çamlıcaya:) nerden gidip gelmedını söylemeyi unutmusum ataköyden camlıcaya gidip gelebiliyor devirli kullandınızmı range 10 km yazar ama tam 0'a düştükten sonra 15 km den fazla gideri vardır (eminim biliyosunuzdur ama bilmeyen arkadaslarımıza paylasmak istedim)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X