Şimdi Ara

Pasta - Cila Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende Golf 6 var arabam icin pasta cila yaptırmak istiyorum yalnız sonax gibi hizmet veren bir yer mi yoksa volkswagen bayilerine mi götürsem bilemedim (hiç fikrim yok)

Aralarındaki fiyat farkı konusunda yardımcı olabilecek birileri var mı ?

Benim için önemli bir konu..

Teşekkür ederim.

• Götüreceksen her ikiside iyide fakat kendin yapsan ben mesela kendim yaptım marketten 15 tl'ye pasta cila aldım kendim özene özene detaylı bir şekilde 1 saatte bitirdim bundan sonrada kendim yaparım kimseye vermem.
  • iyi bir detailingci bul... :) ankaradaysan pm at sana birini önerim hatta fb sayfasını vereyim yaptığı uygulamaları gör ;)
  • Profesyonel bir polisaj makinanız, padleriniz ve uygulama yapmaya müsait bir ortamınız yoksa kendiniz yapmayın derim. VW bayileri kendi bünyelerindeki taşeron firmalara yaptırırlar bu işlemi. Çevrenizdeki firmaları ve referanslarını araştırarak yaptırabileceğiniz iyi bir yer bulabilirsiniz eminim. Ankara'da iseniz yardımcı olmaya çalışırım.
  • Facebook.com/DBYDetailing

Bir goz gezdirin isterseniz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 6 2008 sonu çıkmadı mı? Daha 5 yıllık arabanın nesine komple pasta yaptırmak istiyorsunuz? Pasta cila uygulamasının ne olduğunu, neden yapıldığını biliyor musunuz? İkisi de aşındırıcıdır. Pasta kalın hatta ince macuna yakın kıvamlı yüksek aşındırıcı, cila sıvı kıvamlı ince aşındırıcıdır. İkiside yüzeydeki vernik tabakasını aşındırırak alttan daha temiz ve düzgün yüzey çıkmasına neden olup aracı parlak bir görünüme kavuşturlar.

Ancak pasta oldukça agresif bir aşındırıcıdır. Genelde ufak çizikleri kapatmak için bölgesel kullanılır. Çok parlak bir yüzey oluşturmaz. Sonrasında cila ile son parlaklığı verilir. Full pasta işlemi ancak oldukça yıllanmış olup da boyası güneşte iyice solmuş araçlara yapılır ki alttan temiz vernik katmanı çıksın. Daha 4-5 yıllık araca komple pasta yaptırmak vernik katmanını gereksiz yere aşındırmaktan başka bir işe yaramaz.

Sizin aracınızda cila ufak hareleri yokedip aracı parlatmaya yetecektir. Kendiniz yapmanız da son derece kolay.

Kil
    Cila
    İsterniz wax
    cilalı şampuan
    bir detailing spreyi(misal meguiars wuick detailer)
    mikrofiber bezler
    kaliteli oto yıkama süngeri (misal sonax)

Aracınızı bir benzinlikte ya da daha iyisi bildiğiniz iyi temizleyen bir yerde iç dış güzelce yıkatın(fırçasız)
    Sonra gölge bir yere çekin
    Kil ve detailing spray ile güzelce temizleyip verniği kaymak gibi tozsuz hale getirin.
    sonra aracı sünger eşliğinde cilalı şampuan ile güzelce yıkayıp, kurulayın.
    sonra iki kat cila uygulayın
    isterseniz 2 kat da wax atın hazır boya koruması da yapmış olursunuz.
    camlara sonax extreme cam temizleyici
    içe derilere ve kumaşlara macoto köpük temizleyici veya atas vinet
    torpidoya modacar mat temizleyici
    bir de jant temizleyici ile jantları temizleyin

alın size komple bakım ve boya koruma. Park edip bunları yapabileceğiniz gölge bir yeriniz varsa hiç öyle sonax'a ziebart'a boya koruma adı altında 500-700 lira para vermeye gerek yok. Detailing forumlarında detaylı bilgiyi bulursunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAKİNASIZ Pasta Cila uygulaması
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.