Arkadaşlar Bildiniz Gibi Rogue Olarak Alınınca Yeşil Parlıyolar Ama Ben Kırmızı Almak İstiyorum Yani Warrior Olarak Alcam Ancak Rogueye Takcam Gene Atack Verir mi ?
vermez kanımca...!
Başka Yorum Yok mu ?
adı üstünde warrior olanını alıyorsun takamassınki zaten
Arkadaşım Takabiliyorsun Coğu Roguede Gördüm Kırmızı Olanını.
TakıLır ;)
Up Up Cvp Alamadım Hala
quote:
Orjinalden alıntı: SlipKnoT#8482;
Up Up Cvp Alamadım Hala
TakıLır rengini sen seç ben mavi atack takıom çok shekill^^
quote:
Orjinalden alıntı: Ju$TFeeL_Se!CuK
quote:
Orjinalden alıntı: SlipKnoT#8482;
Up Up Cvp Alamadım Hala
TakıLır rengini sen seç ben mavi atack takıom çok shekill^^
Atack Veriyor Yani Tmm Saol Arkadaşım
ya rengin classla alakası yoq öncelikle sana soruyor atack mı istiyosun,defans mı diye onlardan birisini seçiyorsun daha sonra sanırım 4 tane seçenek çıkıyor roguelere karşı %3,wariorlara karşı %3,priestlere karşı %3 ve magelere karşı %3... bildiğim kadarıyla bu en son çıkan olay rengi belirliyor çünki 4 renk var zaten...yeşil,pembe,mavi,kırmızı... umarım yardımcı olabilmişimdir
ii forumlar
quote:
Orjinalden alıntı: 0Mæ®
ya rengin classla alakası yoq öncelikle sana soruyor atack mı istiyosun,defans mı diye onlardan birisini seçiyorsun daha sonra sanırım 4 tane seçenek çıkıyor roguelere karşı %3,wariorlara karşı %3,priestlere karşı %3 ve magelere karşı %3... bildiğim kadarıyla bu en son çıkan olay rengi belirliyor çünki 4 renk var zaten...yeşil,pembe,mavi,kırmızı... umarım yardımcı olabilmişimdir
ii forumlar
HOcam arkadas acıklayıcı bilgi wermis ben yeşil kullandım asasımda fakat sonra priest actım ve prieste taktım ap verdi yanlıs hatırlamıosam fakat rogueye verdigi kadar vermedi sanırım prieste 80(69lvl bp priest) ap felan verio wariora 35(55lvl warior), rogueye 30(59 ve 61 mastersiz asas a aynı) civarı olması lazım tam bilmiom
Sen kırmızı al dene bizede söle :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme