Şimdi Ara

paypal parayı geri çekme hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olucak. Cs go ya bıcak trade'i koymuştum adamın teki ekleyip bıcagı real money ile almak istediğini söyledi. Ödemeyi Paypaldan yapmayı, market fiyatından 10 dolar fazla vermeyi ve ödemeyi takastan önce yapacagını soyledi. Sizce takası yapsak paypaldan parayı geri çeker mi ? (charge back olayı)
    çekme başvurusu yaparsa bunu nası engellerim? çekerse steam ticket ile bıçagı geri alabilir miyim ? şimdiden teşkrler

• geri çekmicek olsa niye market fiyatından fazla para versin ?
  • satmayın hocam para iadesi almasını engelleyemezsiniz zaten büyük ihtimalle size fatura atacak ödendi falan yazar bide kendi mesaj yazar ona paramı geri çekmeyeceğim vs diye ona bastığınızda siz ödeme yaparsınız. paypaldan item satmak çok çok zor bulaşmayın derim
  • acil ihtiyacım var işte 7 gün trade yasağı yemek istemiyorum falan diyodu en son. Başka ödeme yöntemi var mı bildiğiniz böyle geri çekmesi mümkün olmayan?
  • Bırak chargeback yapmayı adam sana parayı bile atmayacak. Paypal gift ss'si atacak sana ( para birazdan gelecek gibisinden) Ondan sonra muhtemelen sana baskı yapacak beni dolandırdın vs vs bıçağını almak için.

Uzun lafın kısası kimse 10 dolar fazla vermez boşuna uğraşma
  • yok dostum paypaldan birkaç item sattım eskiden yani parayı atmadan vermem de chargeback ürkütüyo işte. Bu friend-family diye bir olay varmış bilen varmı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.