Şimdi Ara

PC açılıyor ancak görüntü gelmiyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc mi 3 aylık tatilden sonra tekrar çalıştırdım ancak görüntü gelmedi , açtım , bi güzel temizledim , termal macunlarını yeniledim (ekran kartının fanına kadar herşeyini temizledim) . Daha sonra pc im açıldı , sonra ertesi gün açtığımda görüntü gelmedi , 3 4 kez reset attım , 4. de falan tekrardan görüntü geldi , ilk önce fazla üzerinde durmadım , ertesi gün tekrar aynı şey olunca kasayı bi daha açtım 2x1gb ram kullanıyorum ramleri tekerli tekerli slotlarda deniyerek denedim pc yine açılmadı sanırım sorunum ramlerden değil , 3 veya 4 resetten sonra açılması sanırım ekran kartımında bozuk olmadığını gösterir , işlemciye gelirse hiçbir girişi yamuk veya eksik değil onuda kontrol ettim fanıda çalışıyor , monitörümde bir bozukluk veya kablosunda bozukluk wardır diye bir başka pc ye taktım monitörümde de sorun yok sanırım , anakartın pilini çıkartıp taktım o şekilde de düzelmedi şu an hiç görüntü gelmiyor eskiden 3 4 resette geliyordu şimdi ise hiç gelmiyor sorun ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum iyi günler

• bu arada ekran yokken bilgisayar açılıyor windows açılış sesini falan duyuyorum bunuda belirteyim
  • Arkadaşım tahminim arkadaki elektrik kablosundan.Arkadaki elektrik kablosu monitöre elektriği verir.Benim tahminim ondan
  • yanlız monitörümün ışığı yanıp sönüyor yani kablosu fişe takılı ayrıca monütörü notebook ta denedim monitör çalışıyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warsens -- 3 Ekim 2009; 17:47:53 >
  • Senin monitörünün elektrik kablosu prize mi yoksa kasaya mı bağlı ?
  • prize bağlı monütörümden çıkan 2 kablo war birisi ekran kartına giden kablo diğeride fişe elbetteki
  • bende de acılıyordu görüntü gelmiyordu format atmıstık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öyle bir sorun değil bu çünkü görüntü yok formatla çözülebilecek birşey değil
  • anlattıgınızdan sorunun ekran kartında oldugu anlaşılıyor. imkanınız varsa farklı bir kartla deneme yapın
  • Başka bi monitörü bilgisayara bağlayarak deneyebilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.