Şimdi Ara

Pc Cd-Dvd Okumuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pcde bilgisayara gelince dvd sürücüsü diye birşey yok. driver checkerdan baktım Intel R Pro 17.0 PROwin32.exe eksik yazıyor. googleden aradım bulamadım. linkini bilen varmı. bu arada windows xp kullanıyorum. pc 8 yıllık yüklemem sorunu giderirmi

• 8 yıllık bir dvd sürücüsünün içini hiç temizledinmi veya sildinmi temizleyip silmelisin mekanik arızası yoksa
    iyi çalışır fakat ben sökemem uğraşamam dersen bir boş cd yi ıslat tak ve 1 dk boyunca dvd okuyucuyu bi silsin
    sonra dene...
  • cd roomunun değişmesinin zamanı geldi yalandan yere kendini ugraştırma
  • aynen benim dediklerimi bi umut deneyebilir her zaman bir umut vardır :)

ama mamj arkadaşımızın dediği gibi yeni bir cd room alma zamanı geelmişş.

aşağıda link verdim indirimdeyken bence al kacırma iyi forumlar.

http://www.vatanbilgisayar.com/Optik%20S%C3%BCr%C3%BCc%C3%BCler/asus-drw-24f1st-drw-24f1st--24x-%C2%B1-double-layer-sata-dvd-yazici/productdetails.aspx?I_ID=69098
  • bilgisayarda dvd gözükmüyormu foto atsana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coastr

8 yıllık bir dvd sürücüsünün içini hiç temizledinmi veya sildinmi temizleyip silmelisin mekanik arızası yoksa
    iyi çalışır fakat ben sökemem uğraşamam dersen bir boş cd yi ıslat tak ve 1 dk boyunca dvd okuyucuyu bi silsin
    sonra dene...

pcyi bizim istanbuldaki akraba 4 ay önce kargoyla yolladı. onlarda hiç kullanmıyorlamış. ilk baktığımdan beri orda dvd sürücüsü gözükmüyordu. şimdi bir işim düştü ondan yazdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OYUN DVD'Sİ KOPYALAMA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.