Acer aspire v5 571g kullanıyorum Pcde tek jak girişi var 5+1 ses sistemi alacağım sorunsuz bağlayabilirmiyim beyler?
Alacağın 5.1 ses sistemini kulaklık girişi gibi olan girişten bağlayacaksın zaten, amfiye bağlar gibi elli tane kablo olmayacak, sonra uygun yazılımları yükleyip surround ses deneyimi yaşayabilirsin.
5+1 diye 6 sını birden pc ye bağlamazsın. Büyük bass'ın arka kısmına diğer 5 taneyi takarsın. O büyük basstan çıkan kabloyuda kulaklık girişine takarsın.
2+1 ses gelir ses kartı alıp bu sorunu çözebilirsin bilgisi olmayan arkadaşlar gelmiş hemen.
quote:
Orijinalden alıntı: BonezCrusher
2+1 ses gelir ses kartı alıp bu sorunu çözebilirsin bilgisi olmayan arkadaşlar gelmiş hemen.
Aynen böyle yapacaksın hocam. 5+1 tadını alamazsın yoksa. Yapılan ilk iki yorumu geç bilmeden yazıyorlar. Ses kartı olarak sana ikinci el X-FI SURROUND 5.1 HARİCİ SES KARTI öneririm. 60-80tl bir şey. Ben kullandım laptop ile çok fark ediyor. Hem sesi arttırıyor hem de gerçek 5.1 4.1 dinleyebiliyorsun. Benim bildiğim tek çare bu. Belki fark dönüştürücülerle tüm hoplarlörlerden ses alırsın ama bu da gerçek 5.1 olmaz.
Beyler bir kararlaştırın artık en verimli çözüm hangisi ben usb ses kartlarına güvenmiyorum .
quote:
Orijinalden alıntı: Rinkull
Beyler bir kararlaştırın artık en verimli çözüm hangisi ben usb ses kartlarına güvenmiyorum .
Acer aspire v5 571g kullanıyorum Pcde tek jak girişi var 5+1 ses sistemi alacağım sorunsuz bağlayabilirmiyim beyler?
Tek ses çıkışına tabiki 5.1 bağlayabilirsin bunun için birleştirici aparatlar mevcut 3-5 tl ama kesinlikle 5.1 kalitesinde kullanamazsın alacağın ses 2.1 olur...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme