Şimdi Ara

PC'den eminim ekran kartından emin değilim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Linkini vereceğim PC gözüme güzel gözüktü.Unutmadan söyleyeyim işlemci İ7 860 yazıyor fakat aşşağıya indiğimizde pc i7870 yazıyor hangisi olduğunada karar veremedim.gelelim asıl meseleye ekran kartı Asus r7 240 OC 128 bit 4gb r7 240 beğenilen ve bilinen bir kart fakat bu kartın oc versiyonunu pek bilen yok bu arada r7 250 ekran kartını gerçekten düşük bir şekilde geçiyor fakat birde size sormak istedim bu ekran kartı nasıldır.bire hazır linke basmışken pc yede bir bakarsanız sevinirim sistem güzelmi diye.şimdiden teşekkürler. link burada

• Ben bu paraya hic birinden emin degilim

Onu kapali eski bi sisteme bu kadar para yatirilmaz.

Dusuk butceli sistem topluyor arkadaslar forumda arastirsana...

R7 2** serisi sifir alinmaz alinsa bile ddr3 lusu alinmaz.

Ne guzel vaadlerle kandiriyorlar dimi, gta5 i takilmadan oynatan sistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şimdiye kadar x1550 512 mb ekran kartıyla oynamış insanım bu ekran kartı ile x 1550 512 farkları nelerdir ben sistwmden gayet eminim sötlediğim gibi ekran kartı nerdeyse hiç kimsenin tanımadı bir ekran kartı ve ekran kartı 550 tl civarı bi ekran kartı sizce iyi midir ve eski en düşük gerçekten very low bir pc deki hissimle bu pcdeki hissin arasında nasıl bi değişim olur.

• Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Sistwm toplayabileceğimi hiç sanmıyorum

• leş ötesi. 7-8 senelik sisteme 1750TL verilmez bence. Pc toplama için bir konu açarsanız size daha uygun ve güncel bir sistem toplarlar.
  • Siz butcenizi belirtip konu açın daha yarariniza olur.

• Peki konu açacağım yardımcı olursanız sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bora4554 B kullanıcısına yanıt
    Bak abicim su konudan bastan bi giris yap, bastan sona oku:

https://forum.donanimhaber.com/2017-q1-turkiye-nin-en-f-p-sistemi-dusuk-butce-dostu--123632453#123632453

Ne diyorlar hangi oyunlari oynuyorlar ve alternatifleri arastir, sistemi parcalari alacagin yere toplattirirsin. Forumda bunun gibi milyonlarca konu var hem ne kullandigini ve neyi kullanacagini ogrenirsin.

Pc toplarkende, sinerji, invetus, eksenbilgisayar iyidir... eksenin istanbulda iki subesi var. Sinerjininde var diyorlardi ama arastirmadim, alcan eline telefonu ariycaksin. Su su parcalari istiyorum, toplama imkaniniz var mi? Evet/hayir...

Hangi parcalari alacagini ise biraz okuyarak ogrenmen lazim. O yuzden direk yazmadim. Belki arastirdiktan sonra benim topladigimi begenmiyceksin :)

• bora4554 B kullanıcısına yanıt
    Hocam sen konu açıp linkini at bize elimizden geldiğince yardımcı oluruz ama verdiğin linkteki alet çöp neredeyse. 1750TL olmaz 2000TL olur ama bir şey toplanır eli yüzü düzgün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.