Şimdi Ara

PC Dualsense hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben yeni pc sahibiyim çokta bilgim var sayılmaz bu konularda. Dualsense oyunlarda bu şekilde çok hızlı şekilde hareket edip dönüyor. Ve Oyundan geri artıyor. Bir ayar mı var ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam dualsense kullanıyorum bende aynı şekilde.Fakat şunu ögrendim hiç bi oyunda dogru düzgün çalışmıyor Steamde DSX programını satın aldım ve rahat ettim her oyuna özel konfigüre edebiliyorsun titreşimler tetik hassasiyeti falan cidden hayat kurtaran bi program

• ufuq010101 kullanıcısına yanıt

hiç bir oyunda dediğiniz oyunları yazar mısınız ?

• ufuq010101 kullanıcısına yanıt
    Steam’den oynadığın, orijinal olmasa bile Steam’e eklediğin her oyunda doğru düzgün çalışır dsx e gerek yok. Hatta destekleyen oyunlarda kablolu bağlantıda haptic feedback, adaptive trigger, led ışıklar vs.. sorunsuz çalışıyor ps5 de kullanmaktan hiçbir farkı olmuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hala sorun yaşıyorum. Bunun tam olarak çalışma mantığı nedir? Steam dışı oyunları Steam a ekleyince çalışıyor mu? Mesela gamepass oyunları nasıl çalışıyor dualsense ile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam steam dışı oyunları steam e eklersen çalışır. İstersen Steam e eklemeden dsx kullanarakta çalıstırabilirsin ben hiçbir oyunda problem yaşamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.