Şimdi Ara

Pc Ekran Kartını Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle bu sorunumu çözebilen varsa kendini üstad ilan edebiliriz zira bu sorun küresel olarak ne bir forumda,ne bir videoda mevcut değil.

2. el yeni bir sistem topladım.

AMD 3GHZ DUAL +6000 işlemci
    2GB 800 mHz ram
    Nvidia Geforce 9500+ 1.7 GB ekran kartı
    MSİ anakart (model aklımda değil)
    130 GB İDE HDD

Bu donanıma, windows 7 32-64 bit kurduğumda , sistem ekran kartını çıkarılabilir bir cihaz olarak görüyor. Yani usb bellek takınca sol alttan sağ tık yapıp çıkar deyince usb çıkıyor ya onun gibi ekran kartını da çıkarabiliyoruz.Çıkınca onboarda geçiyor otomatikmen. Ama çıkarmadan normal işlemlere devam edilebiliyor bir problem çıkarmıyor.

Lakin aynı donanıma winxp veyahut win10 yüklediğimizde biostan ne ayar yaparsak yapalım ekran kartını görmüyor. Direk onboarddan açıyor. Aygıt yöneticisinden de görmüyor. Sanki hiç takmamışız gibi.

Win10 Kullanmak istiyorum lakin bu sorunu ne yaparsam yapayım çözemiyorum. Varsa bir devânız buyrun çözelim.

Not : Her sisteme full güncel driver yüklediğim halde olan bir durum. Driverde sıkıntı yok.
    Not : Donanımı da daha önceden farklı bir pcdeyken hiç sıkıntısız çalışıyordu.

Okuyup yardımcı olandan Allah razı olsun 2 haftadır bende kafa beyin kalmadı ilk ve son olarak buraya sorayım dedim. Sonsuz Teşekkürler :)

• o kadar dusuk sistemde win10'u ne yapacaksiniz?win10'da dx12 olmasa kimse kurmaz.bu tip durumlarda ya arkadaslardan emanet ekran karti alinir sistemde denenir ya da ekran karti cikarilir arkadaslarin makinelerinde denenir.anakartlarin ekran karti görmemesi normal bir seydir nasil ki ram seçiyordu ddr2 zamaninda ki senin anakart da o zamandaqn kalma ayni sekilde ekran karti da secebilir.ben bu forumda sunu gordum adam temizlemek için cikariyor karti geri takıyor anakart gormuyor baska makineye takıyor karti calisiyor o yüzden ben sasirmiyorum bu tip durumlara.arkadas cevresi yoksa bilgisayarci kilikli bir yere goturup orada baska ekran karti deneme kendi ekran kartini deneme sansi bulabilirsin deneme ile olacak bir sey bu isin cozumu.
  • Eyvallah. Win7 mi öneriyorsun peki ?
  • hangi işletim sistemini kullanıyorsun ?
  • İde hdd mi kaldı toplamsaydin daha iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkaya06

hangi işletim sistemini kullanıyorsun ?

hem win7 var hem win10 var ssd'yi ikiye boldum.win7'de sorun yasamiyorsan win7 kullan win10'un bir olayi yok ben ekran karti dx12 destekli diye kurdum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.