Bu tarz telefonlardan pek anlamam ama yorumlara istinaden N900 sanırım bu konuda en iyisi...
Ama maalesef ülkemizde satışı yok. İkinci el olarakta düşünmüyorum. Sıfır olmalı garantisi olmalı, bu şekilde benim olmalı
Bu konuda en iyi olan ülkemizde satışı olan telefon tavsiyeleriniz neler ?
E7 cıkacakmış yakında...aynı şekilde N9... Sanırım Tam olarak muamma özellikleri bakımından.Hep nokianın modellerinden örnek verdim gerci
Sizlerin önerebileceği farklı markaların farklı modelleri olarak hangi ürünü tavsiye edersiniz ? Ayrıca kaliteli fotoğraf ceken bir model olursa fena olmaz
HTC HD2 android kurarsın deli gibi telefon olur , xperia x10 , desire
ilk ikisinin garantili ikinci elleri 700 lira civarı bulunuyo ama desire'ı tam bilmiyom fiyatı ne
Akıllı telefonlardan bahsediyorunuz sanırım.Akıllı telefon piyasasında nokia çoğu zaman hep arkalarda kaldı ve hala da öle.suan piyasadaki en iyi akıllı teleofon lg optimus2x motorola atrix4g htc desire hd iphone 4 ve Samsung galaxy S nokia yok maalesef. 2x ve atrix4g çok üst düzey çiftçekirdekli telefonlar galaxy s'in ikincisi önümüzdeki ay çıkıyor ve dnyanın en iyisi olma yolunda müthiş iddialı iphone5 de haziranda felan tanıtılır herhalde kamera olarak en iyisi gine galaxys II de olacka sanırım 8MP + 1080p video 2x'de aynı şekilde ama yapılan incelemelerde bana sgs2'ninki daha güzel geldi.tabki bunlar özllklede 2x,atrix,sgs2 çok üst düzey telfonlar buna bağlı olarka da fiyatları 1000'in altında olmasını beklemeyiniz ama samsungun olsun nokianın olsun lg'nin olsun orta seviye telfonları da var mesela samsung galaxy ace tavsite ederim
yunuss.10 htc hd2 biliyordum, diğer önerdiğin modellere bakıcam cok teşekürler
theformul öncelikle teşekkürler. motorola atrix4g ve galaxys II sizinde sölediğiniz gibi cok üst düzeyde telefonlar
Mesela N900de facebookta oyun oynanıyor videolarda izlediğim kadarıyla. Siteler arası gezdiğimde sorun yaşanmayacak tarzda bir model önerebilirmisiniz ? Yada galaxy ace bu tarz bir modelmi
Şöyle söliyim... İşim gereği şehirlerarası otobüslerle yolculuğum oldukca fazla. Hal böyle olunca otobüslerde wifi özelliği velinimet oluyor Ama bundan sınırsız faydalanabilceğim bir telefon arıyorum
Bence 450tl bir minibook al, seni anca bu tatmin eder..
Nexus one sizi tatmin eder diye dusunuyorum illa sifir derseniz galaxy s yada desire hd.
quote:
Orijinalden alıntı: furkant1
Bence 450tl bir minibook al, seni anca bu tatmin eder..
HTC desire HD çok çabuk şarzı bitiriyomuş.Hem fiyatı 1.400 civarı.Wave2'de HTC desire gibi 1 ghz işlemciye sahip.30 fps HD kayıt yapabilen bir kamerası var.Ben size wave2 tavsiye ederim.Fiyatı 830 TL.Yaza doğru Bada 2.0 güncellemesi gelecekmiş.O zaman flash desteğide olacak.İnternet konsunda çok hızlı bir telefon.Diğer özellikleri de pek altta kalan bir telefon değil.Galaxy , htc desire gibi telefonlara vereceğiniz parayla iki tane wave2 alırsınız.Sonuçta donanım aynı.Aynı işi yapan telefonlar.
Evet ama 2.el bi desire 700 lira su anda x10 da nexus one da ayni paraya. Wave 2 tek artisi sifir almak olacak. Ayrica bada su anda guzelde olsa uygulama denizinde kaybolmak isteyen birine yetmez. En azindan oyunlarda android daha cok secenek sunuyo. 2 el ust seviye bi android almak daha mantikli gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: kingman29
HTC desire HD çok çabuk şarzı bitiriyomuş.Hem fiyatı 1.400 civarı.Wave2'de HTC desire gibi 1 ghz işlemciye sahip.30 fps HD kayıt yapabilen bir kamerası var.Ben size wave2 tavsiye ederim.Fiyatı 830 TL.Yaza doğru Bada 2.0 güncellemesi gelecekmiş.O zaman flash desteğide olacak.İnternet konsunda çok hızlı bir telefon.Diğer özellikleri de pek altta kalan bir telefon değil.Galaxy , htc desire gibi telefonlara vereceğiniz parayla iki tane wave2 alırsınız.Sonuçta donanım aynı.Aynı işi yapan telefonlar.
sistemleri aynı da olsa işletim sistemi de çok önemli , bada'ya ne gelirse gelsin en fazla 2 sene sonra Androidle başa çıkamaz ve bırakır Samsung
quote:
Orijinalden alıntı: sombre06
Evet ama 2.el bi desire 700 lira su anda x10 da nexus one da ayni paraya. Wave 2 tek artisi sifir almak olacak. Ayrica bada su anda guzelde olsa uygulama denizinde kaybolmak isteyen birine yetmez. En azindan oyunlarda android daha cok secenek sunuyo. 2 el ust seviye bi android almak daha mantikli gibi.
1.400'lük telefonun ikinci eli 700 liraysa zaten şüpheyle bakmak lazım.Hem wave'in de ikinci eli ne olacaktır siz düşünün artık.Oyun konusuna gelirsek ben zaten bu dokunmatik telefonlarla oyun oynamayı hiç sevmiyorum.Sony xperi play deseniz durum değişir ama dokunmatik ekranlarda oyunun çok şey ifade edeceğini sanmam.Yükledikten 2 gün sonra bi daha açmıyacağım ıvır zıvır oyunlar için o kadar fark ödemek hiç cazip gelmiyo.
quote:
Orijinalden alıntı: kingman29
quote:
Orijinalden alıntı: sombre06
1.400'lük telefonun ikinci eli 700 liraysa zaten şüpheyle bakmak lazım.Hem wave'in de ikinci eli ne olacaktır siz düşünün artık.Oyun konusuna gelirsek ben zaten bu dokunmatik telefonlarla oyun oynamayı hiç sevmiyorum.Sony xperia play deseniz durum değişir ama dokunmatik ekranlarda oyunun çok şey ifade edeceğini sanmam.Yükledikten 2 gün sonra bi daha açmıyacağım ıvır zıvır oyunlar için o kadar fark ödemek hiç cazip gelmiyo.
desire 1400 lira değil 980 liradan başlıyo sıfırı ve Wave II'le kıyaslanamayacak kadar farkı var , siz uygulama sevmiyosanız Wave size göre olabilir ama herkes sizin gibi düşünmüyo
furkant1 doğru demiş netbook al daha iyi
Sony Ericsson X10 Hepsiburadada var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme