Şimdi Ara

PC GTX 1050 yi Çalıştırmıyor Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar 2. el ucuz yollu sistem yapıp satmaktayım ama bugun başıma bi hadise geldi. i5 3570 li ve aliexpressden aldığım Kllisre B75 anakart ile bi bilgisayar yaptım . ekran kartı eksikti ne alayım ne yapayım derken. GTX 1050 taktım sistem açılmadı. önce bi fanlar döndü sonra tırt. şaşırdım direkt ramleri söktüm taktım yok yine iş yok. başka bir bilgisayarımda RX 550 vardı. getirdim taktım laps diye açıldı driveri kurdum ettim dxdiagda da göründü. ama problem şu ki 1050 neden çalıştırmadı halbuki 600+80 plus güç kaynağım var. korktuğum olayda şu 960 almak istiyordum 2. elden şimdi buna takarımda çalışmazsa kafayı yerim yardımlarınızı acilen bekliyorum

• Aldığınız 1050'yi farklı bir sistem de çalıştırmayı denediniz mi? Farklı kart sorunsuz çalıştıysa sorun 1050 de de olabilir.
    Onu deneyin sonrasın da yine bakılır.
  • evet 1050 iyi durumda çalışıyor. kendi çalışan bilgisayarımdan sökmüştüm denemek için belki o anakart beslemedi 1050 yi bilemiyoruz
  • prophed kullanıcısına yanıt
    anakart beslemedi yada power yetmedi gibi 1 durum olmaz, 1050 snn taktığından bile az yakabilir, sorun anakartın biosuyla alakalı veya anakartın pcx slotuyla alakalıdır, güncelleyebilirsen anakartın biosunu güncelle muhtemelen çalışır.
  • evet dediğin olay doğru 1050 tdp değeri zaten 75 W benim psu 600+80 güçle alakalı sıkıntı yok. PCEX slotlarında problemde yok bugun yeni ekran kartı aldım 2. el gtx 660 taktım süper çalıştı tabi eski bir vga dönüştürücü kullanmam gerekti. ilk önce görüntü alamadım hdmi ile. neyse şuan problem yok 1050 merak konusu tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prophed -- 25 Eylül 2019; 6:33:26 >
  • Anakartın eski olduğundan büyük ihtimalle. bios güncellemesi yapmalısın yapılı değil ise. Aynı durum 1155 soket anakartlı başka arkadaşıma GTX 750Ti ile gelmişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.