Şimdi Ara

Pc Hızlandırma Programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben TuneUp 2014 indirdim fakat pek hoşuma gitmedi özellikle türkçe dil desteği olmaması beni çok zor durumlara düşürüyor TuneUp a benzeyen bilgisiyarı hızlandıran , optimize yapan ve bilgisiyarı yavaşlatmayan programlar arıyorum arkadaşlar önerdiğniz program var mı ?

EDİT : Konunun buraya uygun olduğundan hiç emin değilim yanlış yer ise af buyrun

• palavra palavra palavra.inanma böyle şeylere
    Onların yerine advanced systemcare kur lisanslı olarak ve full temizlik yap.bu hızlandırır pcni
  • Clean Disk kullanıyorum.Ama öyle hızlandırma mızlandırma işi atmasyon söyleyeyim.
  • wise care tavsiye ederim. çok büyük beklentiye girmemek lazım. ama işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybursa

palavra palavra palavra.inanma böyle şeylere
    Onların yerine advanced systemcare kur lisanslı olarak ve full temizlik yap.bu hızlandırır pcni

advanced systemcare sistemi yorar diyolar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: compdasore

quote:

Orijinalden alıntı: bybursa

palavra palavra palavra.inanma böyle şeylere

advanced systemcare sistemi yorar diyolar ?

kim dediyse iyi sallamış.Ben ayda bir komple sistem taraması yapıyorum yani herşeyi aktif ederek tarama yapıyorum ve bilgisayarın açılış kapanış süresinden tut ta tıklamalara tepki verme süresine kadar en ince ayrıntıya kadar gelişme hızlanma oluyor.Ama dediğim gibi lisanslı yaparsan öyle.yoksa lisansız deneme sürümünde çoğu özellik aktif edilmiyor
  • Asc yi nezaman kursam 1 ay sonra sisteme format atmak zorunda kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • advanced sysistem care iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Advanced SystemCare kurun. Yeni sürümü 7.4 çıktı 8 beta da mevcut ama betayı şu an için tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Asc yi nezaman kursam 1 ay sonra sisteme format atmak zorunda kaldim

nedeni ne ?
  • Advanced SC. deneyimlerime göre düşük özellikli Pc'lerde sistemi zorluyor.(1gb ram-1.6 ghz işlemci-128 mb e.k. vs.)
    Auslogics Boostspeed hangi Pc'ye kurduysam uyum sağladı.
  • Ccleaner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle PC'yi hızlandırmak gibi bir durum söz konusu değil, sadece uzun süreli kullanımdan kaynaklanan PC'nin performans kaybının çeşitli işlemlerle yeninden kazanılması söz konusu. Bu işlemlerden en bilineni şüphesiz "defrag". Bunun için önerim bakım suite programlarındaki defrag yerine sadece bu iş için hazırlanmış olan Perfeckdisk gibi yazılımlar kullanmanız. Ram temizliği konusuna gelirsek kesinlikle uzak durun derim, arada yanlışlıkla programlarınızın veri girdileri de siliniyor ki çoğunu tekrar yüklemek zorunda kalıyorsunuz. E zaten bakım suite programları bu ikisi dışında çeşitli ince ayarlardan ibaret, onu da herhangi bir versiyonlar halledebilirsiniz.
  • Wise Care 365 ya da Advanced SystemCare öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ask__er

Advanced SC. deneyimlerime göre düşük özellikli Pc'lerde sistemi zorluyor.(1gb ram-1.6 ghz işlemci-128 mb e.k. vs.)
    Auslogics Boostspeed hangi Pc'ye kurduysam uyum sağladı.

sistem özelliklerim :

Ram : 4 gb

İşlemci : Core2Duo 2.00 ghz

Ekran kartı : GeForce 9500GT
  • O halde dene ve gör derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ask__er

O halde dene ve gör derim.

Asc mı Auslogics Boostspeed mi ?
  • ABS derim.Ayrıca Windows partneri olması lazım.
  • Advanced System Care 8 pro indir
    Link:http://saglamindir.net/advanced-system-care-8-pro-full-turkce-indir-download

Pc ni resmen uçurur virüs yoktur kesinlikle fazla kurcalama sistem için
  • Dostum CCleaner indir sonra ayda bir tara yeter .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.