Bildirim
pc hızlı açılıyor fakat geç kullanabiliyorum ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Büyük ihtimal harddiskde bir sorun var.
bad sector oluşmuş olabilir. Hdtune ile sektor taraması yapın. Bozuk sektor çıkarsa vakit kaybetmeden verilerini yedekle ve yeni hdd almaya bak.
Onun dışında virüs yada yüklediğin aşırı bellek kaplayan bir program (antivirüs programları genellikle) bu soruna sebeb olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: SerseriGezgin
Büyük ihtimal harddiskde bir sorun var.
bad sector oluşmuş olabilir. Hdtune ile sektor taraması yapın. Bozuk sektor çıkarsa vakit kaybetmeden verilerini yedekle ve yeni hdd almaya bak.
Onun dışında virüs yada yüklediğin aşırı bellek kaplayan bir program (antivirüs programları genellikle) bu soruna sebeb olur.
hocam harddiskten diye hardiski yeniledim yeni aldım gene aynı sorun vardı -
bilgisayar özellikleriniz nelerdir ? işletim sistemi nedir? harddiskte direk sorun olsa acılısta yavaslar -
-
Acikcasi pc ozellikleri ic acici degil 32 bit kurarsaniz sizin icin daha iyi olur hem islemcinin hem raminiz tarih oncesinde kalmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç uğraşmanıza gerek yok normaldir net frameworkler yapıyor bunu. Ya update alcaksın yada 8 10 kuracaksın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cadavaros
Acikcasi pc ozellikleri ic acici degil 32 bit kurarsaniz sizin icin daha iyi olur hem islemcinin hem raminiz tarih oncesinde kalmis
aynen eski bi sistem yenilemek masraflı epey -
Başlat-çalıştır-msconfig yazıp cıkan pencerede başlatma butonu altındakileri iptal et. yani bilgisayarın açıldığında hiçbir program açılmasın. yenilediğin format attığın halde bilgisayar bunu yapıyorsa senin kullandığın bir yazılım işletim sistemini yoruyor. Bu antivirus,torrent her hangi bir program olabilir. Dediğimi denemende fayda var. -
kasayı temizle bakalım bi
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- geçersiz api istek parametresi nedir
- pc den gelen sinyal yok ne demek
- bu dosyayı açmaya yetkiniz yok
- ortak klasör oluşturma
- kablosuz bağdaştırıcı veya erişim noktası sorunu
- udf nedir
- laptop menteşe tamiri
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X