Şimdi Ara

Pc Isınınca kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben pc mı cok ses cıkarıyor dıe fan temızlıgıne verdm.Ama geri aldığımda fanlardan hıçbır sekılde hava çıkmıyor ve kapanıyordu.Bilgisayarcıya gosterdm ve adam ben ıcını acmadan temızledm dedı ama fan vıdalarında 1 tanesı eksıktı yanı ıcı acılmıs.Baska bilgisayarcıya goturdum macun surdu acıp temızledı ama gene fanlardan hava çıkmıyo ve kapanıyor.Yardımlarınızı beklıyorm

• Fanların ömrü dolunca ne yaparsanız yapın sorun düzelmez.Fanın ömrü bitmiştir büyük ihtimalle.Fanları değiştirmenizi tavsiye ederim.
  • bende ole yapıca.Ama kardeşım gene kapanıyodu tamıre vermeden kıtap koyunca altına hava cıkıodu ve kapanmıyodu adam tamıre verdıgımız muhtemelen kırdı dıye düşünüyorum.Pc içini açmaya çalışıcam bı bakıyım kırdımı dıye
  • canım kardeşim burda saatlerini harcıcağına 2 vidayı açıp baksan daha iyi olmaz mı?
  • Pc eski model açmak için herseyı sokmen gerekiyor ve bu pc packerd bell sistemi diğer pc lere göre karışık
  • bence fanlarını kaldır çöpe at muhtemelen ömrü dolmuştur. pc'n fanlar dönmedıgınden kapanıyor o kesin de.Eger oyun oynarken felan kapanıyorsa ekran kartı fan ına bak istersen. yok oyun oynarken felan degilse dedıgım gibi fanlarını deiştir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Aniden Kapanıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.