Şimdi Ara

PC ISINIP KAPANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DELL İNSPİRON 5548 bir dizüstü bilgisayarım var. sorun şu ki oyun oynarken aida64'ten baktığıma göre 90-100 derceye varıyor bilgisayar sonra hemen kapanıyor. Güç seçeneklerinden gelişmiş plan ayarlarında işlemci en yüksek bilmemnesini azalttım yinede devam ediyor. Bazıları termal macunu yenile filan dediler garantisi bitmedi laptopun. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. İnş ççzüm bulunur.

• Kardeş sen onu bi servise göster soğutma sistemi bozulmuş olabilir fanlar felan gerektiği kadar donmuyodur belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanlar ölmüştür
  • Garantisi devam ediyormus servise gonderin siz mudahale etmeyin

• Fanlar çalışıyordur ama radyatörler tozdan tıkanmıştır. Servise gönderebilirsiniz veya el beceriniz varsa laptopu söküp tozla kaplanmış olan bölümleri temizler hazır açmışken de termal macunları yenileyebilirsiniz. Eğer kendiniz halledecekseniz her aşamada fotoğraf çekin, elinizde bulunsun, toplarken rehber olur.

• Izgaralar halı yapmış olabilir yada termal macun işlevini yitirmiştir açmayı deneyebilirsin ama tavsiyem servisine gönder
  • Heatsinkte toz birikmistir veya mavun gitmistir
    Servise ginder

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Kapanıyor
    12 ay önce açıldı
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belli periyotlarla kasa içini temizleminizi öneririm, kasa eğer yerdeyse fanlar olan tozu içine gönderiyor zamanla kitle halinde ızgaralar ve fanın içine yapışıyor.
    Ben 2 ay da 1 kere içini açar temizlerim özel bir fırça aldım zarar vermeden devrelere temizliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chantodowill -- 24 Ağustos 2015; 13:11:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.