Şimdi Ara

Pc'nin Cpu ve Fan Sıcaklık Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2-3 gün önce kasayı açıp iyice temizledim işlemcinin etrafında tabaka oluşturmuş kirleri fırçayla aldım iyice kasayı temizledim sonra pcyi başlatınca eskiden çıkan fan sesinin nerdeyse 3te 1inin çıktığını gördüm ses çok azaldı.Speed fan programı ile sıcaklıklara baktım caps altta sizce normal mi?
     Pc'nin Cpu ve Fan Sıcaklık Değerleri

• Şuan bayağı güzel ama speed fan bazen değerleri tam yansıtmıyor everest ile sıcaklarıkları ölçmeni tavsiye ederim
  • quote:

Şuan bayağı güzel ama speed fan bazen değerleri tam yansıtmıyor everest ile sıcaklarıkları ölçmeni tavsiye ederim

Teşekür ederim kardeş ilgilendiğin için biosdada cpu sıcaklığı 48-51 arası gözüküyor.
  • Mümkünse bu işlemi ayda 1 yap.Üfleyerek ve fırça ile temizlemek en iyi yöntem elektrik süpürgesi pek iyi temizlemiyor kompresörüde heryerde bulunmuyor
  • quote:

Mümkünse bu işlemi ayda 1 yap.Üfleyerek ve fırça ile temizlemek en iyi yöntem elektrik süpürgesi pek iyi temizlemiyor kompresörüde heryerde bulunmuyor

Evet ayda bir olmazsa iki yada bir yapıyorum uzun zamandır yapmamıştım 3-4 aydır belki kir tabakası oluşmuştu işlemcinin üstünde :D
  • Fırça ile temizlemenizi tavsiye etmem, sürtünmeden dolayı statik elektrik oluşturacaktır...

Tüm bileşenleri söküp elektrik süpürgesi yardımı ile üstündeki kaba tozları alıp kuru bir bez ile de temizleyebilirsiniz, veya hava üfleyen kompressörler yardımı ile temizlenebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.