Şimdi Ara

pc toplarken işletim sistemi sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba vatana gittim masaüstü bilgisayar alıcam toplama olursa iyi olur dedim.Olur ama dedi toplama alırsan birde işletim sistemi gerekir ekstra para verirsin dedi.Şimdi onlar sistemi topladıktan sonra ben evde atsam usb den bir sorun çıksa garantiyle uğraşmam gerek 2 3 hafta uğraşacam onlar kursa test edilip verilecek bana ama korsana girdiği için kurmuyorlar ne yapmam lazım evde kendim kursam sıkıntı çıkarmı bi parçada sonuçta elektronik şans işi.Yazılımlarda çok pahalı ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası.Bi yardım edin hocalarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Synda9735

Merhaba vatana gittim masaüstü bilgisayar alıcam toplama olursa iyi olur dedim.Olur ama dedi toplama alırsan birde işletim sistemi gerekir ekstra para verirsin dedi.Şimdi onlar sistemi topladıktan sonra ben evde atsam usb den bir sorun çıksa garantiyle uğraşmam gerek 2 3 hafta uğraşacam onlar kursa test edilip verilecek bana ama korsana girdiği için kurmuyorlar ne yapmam lazım evde kendim kursam sıkıntı çıkarmı bi parçada sonuçta elektronik şans işi.Yazılımlarda çok pahalı ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası.Bi yardım edin hocalarım.

Hicbir sorun cıkmaz.onlar kendileri deneme amaclı bile kuruyorlar.ama korsan yazılımını size kurmazlar.bir sorun cıkarsa onlar sadece parçaları test eder.yazılımla ilgilenmezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: callofdutyf

quote:

Merhaba vatana gittim masaüstü bilgisayar alıcam toplama olursa iyi olur dedim.Olur ama dedi toplama alırsan birde işletim sistemi gerekir ekstra para verirsin dedi.Şimdi onlar sistemi topladıktan sonra ben evde atsam usb den bir sorun çıksa garantiyle uğraşmam gerek 2 3 hafta uğraşacam onlar kursa test edilip verilecek bana ama korsana girdiği için kurmuyorlar ne yapmam lazım evde kendim kursam sıkıntı çıkarmı bi parçada sonuçta elektronik şans işi.Yazılımlarda çok pahalı ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası.Bi yardım edin hocalarım.

Hicbir sorun cıkmaz.onlar kendileri deneme amaclı bile kuruyorlar.ama korsan yazılımını size kurmazlar.bir sorun cıkarsa onlar sadece parçaları test eder.yazılımla ilgilenmezler.

Tam anlamadım hocam.Ben yazılım almasamda test ediyorlarmı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synda9735 -- 7 Kasım 2014; 11:16:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: callofdutyf

quote:

Tam anlamadım hocam.Ben yazılım almasamda test ediyorlarmı yani

Evet tabikide test ediyorlar.parçalarla ilgili sorun varsa başka sistemdede test ediyorlar.iletişim sistemine dokunmuyorlar.size sorunun nereden kaynaklandıgını söylüyorlar.parca da sorun varsa parcayı alıp servise gönderiyorlar.yazılımsal sorun varsa size durumu sölüyorlar.tabi yazılımsal sorun varsa sorunu kendiniz çözüyorsunuz.bununda en.kısa yolu format atmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.