Şimdi Ara

pci-e 1.1 ile pci-e 2.0 arasında cok fark olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ornegin elimizde sapphire 4850 toxic ekran kartı var bu ekran kartınını yine ornek veriyorum asus p5ld2 (pci-e 1.1) anakartla kullanırsak birde asus p5q (pci-e 2.0) anakartla kullanırsak sizce performans farkı ne kadar olur crysiste falan veya 3markda

• Şahsen 9600gt ile getirisini göremedim ama hd4800 serisinde özellikle de hd4870 ile baya fark gören arkadaşlar vardı.
  • pci-e 1.1 ile pci-e 2.0 arasında cok fark var 2 katı daha hızlı anasayfada videosu var izle ordan anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DENSITY -- 26 Ağustos 2008; 18:06:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DENSITY

pci-e 1.1 ile pci-e 2.0 arasında cok fark var 2 katı daha hızlı anasayfada videosu var izle ordan anlarsın

görünürde ıkı kat fark var ama mesala 8800gt lerde falan farkeden bişey olmuyor 4850dede fazla fark olmaz zannetmıyor en fazla %5 performans kaybı yaşarsın dıye düşünuyorum

tabıkı benım tahmının ıkı farklı anakart ve 4850 kullananlar vardır forumda onların cevapları daha gerçekcı olur
  • şimdilik pek fark yok ama ilerde olacak gibime geliyor yeni anakart alırken p45 almakta fayda var
  • neden 8800 de veya 9600 de fark az da 4870 de çok olsun bir anlam veremedim.veri transfer hızı 2.0 ise hepsinde aynı şekilde bir hızlanma olmalı.
  • Benim bildiğim %5 civarı bir performans farkı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartım 5+1'e Uyumlu mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.