Şimdi Ara

pdr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbul üni yada marmara pdr hakında bilgisi olan varmı ya da okuyan önerir misiniz?

• Pdr üniversiteden üniversiteye çok değişmez, sonuçta iş olanağı hep devlette olan bir bölüm olduğu için İstanbul Üniversitesi mezunu da Kars mezunu da aynı sınava KPSS'ye girecek. Sen üniversiteden çok bölümü araştır. İçine sinmişse istediğin şehirdeki PDR'yi tercih edebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmorwen kullanıcısına yanıt
    psikolojiyle pdr hakkında baya bir şeyler araştırdım doğrusu ama pdrye daha scak geldi bana tm3 sıralamam 11 bin pdrde de boğaziçi hacettepeden sonra gelen üni. ler bunlar ist.de oturmuyorum ailemde nerde okursan oku kpssyle atanıyorsun diyolar ama ben eğitimleri daha iyidir diye bunları düşünüyorum
  • Psikolojide eğitimi iyi olan yer önemli ama pdr sonuçta eğitim fakültesi olduğu için dediğim gibi aldığın eğitimin çok bir anlamı olmayacak. Bir hacettepe sınıf öğretmenliğinde okuyanla kötü bir yerde okuyanın aldığı eğitim farklıdır elbet ama sonuçta ikisi de devlet memuru oluyor aldıkları eğitim sorgulanmıyor ki. Bir de psikoloji okuyup formasyon alarak pdr olarak devlete atanabilirsin ama pdr psikolojinin yaptığı şeyleri yapamaz. Klinik Psikoloji yüksek lisansı, hastanelere psikolog olarak atanmak gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ktü Tıp
    2 yıl önce açıldı
    Odtü sosyoloji?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.