Şimdi Ara

PDR den Sağlığa???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce mantıklı mı pdr yazmaktan vazgeçip
    ağız ve diş sağlığı
    ilk ve acil yardım
    tıbbi dökümantasyon sekreteri
    tıbbi laboratuvar teknikleri
    bu bölümlerden birini yazmak???

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kpss var diye biliyorum hepsinde oturup çalışacaksan güveniyorsan istediğini yaz bence

• hiçbirzamanpesetmem H kullanıcısına yanıt
    2 yıllık 4 yıllık fark etmiyo diyon yani kpss ile sağlık veya eğitim eşit yani

• zynpiste Z kullanıcısına yanıt

benim çok bilgim yok valla

• Önlisans kpss bariz bir şekilde daha kolay hatta ortaöğretim sınavı ile atnı seviyede. pdr bitirince ise 3 adet sınava giriyorsun ve pdrciler kpss de yüksek netler yaptıgı için üniversite sınavına çalıştığın tempoda çalışman gerekiyor. Önlisans kpss ile atansan daha sonrasında sağlık yönetimi bitirirsen devlete atanan psikolog diyetisyen ftr gibi lisans meslekleri ile aynı maaşı alacaksın ve bu kişilere ek mesai çıkmazken teknikerlere baya bi ek mesai çıkıyor. Yani pdr okuyup atanan kişiden daha yüksek maaş alabilirsin.

Ben özel eğtim öğretmenliği tavsiye ederim, sözelden aldığı için matematik yapamıyorlar öabt sınavları yok 2 adet sınava giriyorsun biraz p3 çalışsan biraz da eğitim çalışsan rahat bir şekilde atanırsın. Hatta şunu diyeyim pdrden atanamayanlar özel eğitimden tercih yapabilselerdi hiç özel eğitimci atanmazdı. Pdrciler her yeri yüksek yapıyor. 3 sınavı da yüksek yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alpereNN7 kullanıcısına yanıt
    bu sene hem pdr okuyup hemde aynı sene açık öğretime kayıt yaptırabiliyomuşum doğru mudur

Evet aöften okuyabilirsin sınavsız ikinci üniversite olarak, çocuk gelişimi tds gibi bölümleri tavsiye ederim hatta. Eğitim fakültesi mezunu olunca formasyon almana gerek kalmıyor. 4 yıllık çocuk gelişimi bitirdiğinde okul öncesi öğretmeni olarak da atanabilirsin.

Hatta seneye tekrar yks girip 2. Öğretim önlisans bölümü de okuyabilirsin lisansla beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpereNN7 -- 4 Ağustos 2023; 22:59:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    evet pdr yazıcam aynı zamanda da aöf ten kayıt yaptırcsm bu sene tıbbi sekreterlik için
    aynı sene zorlanmam herhalde

Yok zorlamaz rahat okursun ama önlisansı üsten ders alıp hızlı bitirmeye bak çünkü lisans mezunu olursan önlisans kpssye basvuramazsın. Önlisans sınavları sadece çift yıllarda yapılıyor ve 2 sene geçerli mesela seneye 2024de yapılacak mezun olmasan bilr kesin gir puanın olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpereNN7 -- 4 Ağustos 2023; 23:9:56 >
    evett evett öyle yapmaya bakıcam çok teşekkürlerr bilgi içiinn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.