< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edebiyatci76 -- 21 Şubat 2024; 1:1:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Pejo 5008 aküden gelen su sızıntısı ve motor yap kaçağı sorunu
-
-
nasıl normal oluyor acaba araba çürümüş bildiğin
-
Normal diyenin göz doktoruna çıkması lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla ne yapcağımı şaşırdım
1 ay sonra gelin bakarız dediler. Ya sorun var işte değişim yok. Bıktım valla
Hocam daha 20 bin km de olan araçta hiçte normal bir durum gibi gözükmüyor gerekirse Peugeot Türkiye ile tekrar tekrar görüşüp üstüne olun derim garanti devam ediyorken bir çözüm bulmaya bakınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pejo baş belası
-
Arabadan çok memnunum fakat bu akü olayı canımı sıktı. Servis elemanları ise ikna edemiyor. Baştan savıyor. İsyanım buna.
Pejo'nun satış sonrası hizmeti rezalettir. Müşteriye köpek gibi davranırlar ve ayrıca çoğu sorunu kullanıcı hatası diye kestirip atarlar. Pejo dusman başına yani ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ben de hukuki haklarımı iyi biliyorum. Gerekirse hakem heyetine başvururum ama yine hakkımı yedirmem. 1 hafta sonra tekrar servise gideceğim aküyü değiştirmeden de dönmem.
akü ve akünün etkilediği temizlenemeyen parçalar garantiden değişmesi gerekir.
-
Dün pejonun başka bir servisine gittim. Hiç itiraz etmeden getirin değişelim aküyü dediler. Hatta zarara uğrayan paslanan aksamı da boyarız dediler. Benim anlamadığım önceki servis neden beni başından savdı?
Pejo müş. Hizmetlerine dedim ki ben başka servise gitmek istiyorum onlar da dedi ki önceki servisten dosyanızı kapatın sonra. Bi gidip baktıracakmışım eğer yardımcı olmasalar ben başka servise gidecekmişim. Şimdi ben direkt son gittiğim servise gitsem ne olur ki?
ara öbür servisi kapatın dosyamı de sonra öbürüne git yaptır işlemleri dert edecek birşey yok madem yardımcı olacaklarmış.
-
Pejo için normaldir demek istemişlerdir.
-
Az önce aradım yaptım. Diğer servisten randevu aldım. Benim isyanım şu ilgisizliğe. Yoksa her türlü hakkımı alırım. Yazık günah
yazcan şikayetvara başka türlü insanlık yaramıyor
-
Servisler arası sorun olmasın diye bir servisten dosyayı kapattırmadan ki genelde iş emri iptal edilerek yapılır bu yani hiç o servise gitmemişsiniz gibi olur tüm kayıtlar iptal edilir, diğer bir serviste garanti kaydını genel merkez kabul etmez. O yüzden önce ilk servise sonra başka bir servise başvurmanız lazım. Çok fazla detay vermeyin, iptal edin benim dosyamı evime yakın başka servise başvuracağım deyin geçin.
-
Aynen yaptım. Gittim bugün aküyü değiştirdiler. Ama akü gözüme eski geldi. Yani yeni akünün dış yüzeyi pasparlak olur bu öyle değildi. Kimseye güvenemez oldum. Ayrıca şanzıman karterinde de delik saptadılar onu da değişecekler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Pejo için normaldir demek istemişlerdir.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X