Şimdi Ara

Pejo 5008 aküden gelen su sızıntısı ve motor yap kaçağı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 20 binde 2023 model 5008 gt aldım. Aracı aldıktan sonra akünün su verdiğini fark ettim. Oksitlenen akü sıvısı motora bayağı zarar vermiş. Servise götürdüm bşr sorun olmadığını makinaya bağladıklarını ifade ettiler , hiçbir işlem yapmadılar.
    Orjinal akü exide marka takılı markaya ulaştım akü kaynaklı değil de bu sorunun alternatör kaynaklı olduğunu söylediker. Pejo müşteri hiz. İse sorunun tekrar etmesi halinde yine servise gitmem gerektiğini söylediler.
    Daha önce bu sorunu yaşayan biri oldu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edebiyatci76 -- 21 Şubat 2024; 1:1:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• nasıl normal oluyor acaba araba çürümüş bildiğin

• Normal diyenin göz doktoruna çıkması lazım.

• Emekkk kullanıcısına yanıt
    Valla ne yapcağımı şaşırdım

• Vacao V kullanıcısına yanıt
    1 ay sonra gelin bakarız dediler. Ya sorun var işte değişim yok. Bıktım valla

• Hocam daha 20 bin km de olan araçta hiçte normal bir durum gibi gözükmüyor gerekirse Peugeot Türkiye ile tekrar tekrar görüşüp üstüne olun derim garanti devam ediyorken bir çözüm bulmaya bakınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pejo baş belasıPejo 5008 aküden gelen su sızıntısı ve motor yap kaçağı sorunu 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Arabadan çok memnunum fakat bu akü olayı canımı sıktı. Servis elemanları ise ikna edemiyor. Baştan savıyor. İsyanım buna.

• edebiyatci76 E kullanıcısına yanıt

Pejo'nun satış sonrası hizmeti rezalettir. Müşteriye köpek gibi davranırlar ve ayrıca çoğu sorunu kullanıcı hatası diye kestirip atarlar. Pejo dusman başına yani ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Valla ben de hukuki haklarımı iyi biliyorum. Gerekirse hakem heyetine başvururum ama yine hakkımı yedirmem. 1 hafta sonra tekrar servise gideceğim aküyü değiştirmeden de dönmem.

• akü ve akünün etkilediği temizlenemeyen parçalar garantiden değişmesi gerekir.

• tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Dün pejonun başka bir servisine gittim. Hiç itiraz etmeden getirin değişelim aküyü dediler. Hatta zarara uğrayan paslanan aksamı da boyarız dediler. Benim anlamadığım önceki servis neden beni başından savdı?
    Pejo müş. Hizmetlerine dedim ki ben başka servise gitmek istiyorum onlar da dedi ki önceki servisten dosyanızı kapatın sonra. Bi gidip baktıracakmışım eğer yardımcı olmasalar ben başka servise gidecekmişim. Şimdi ben direkt son gittiğim servise gitsem ne olur ki?

ara öbür servisi kapatın dosyamı de sonra öbürüne git yaptır işlemleri dert edecek birşey yok madem yardımcı olacaklarmış.

Pejo için normaldir demek istemişlerdir.

• daswagen kullanıcısına yanıt

Az önce aradım yaptım. Diğer servisten randevu aldım. Benim isyanım şu ilgisizliğe. Yoksa her türlü hakkımı alırım. Yazık günah

yazcan şikayetvara başka türlü insanlık yaramıyor

• Servisler arası sorun olmasın diye bir servisten dosyayı kapattırmadan ki genelde iş emri iptal edilerek yapılır bu yani hiç o servise gitmemişsiniz gibi olur tüm kayıtlar iptal edilir, diğer bir serviste garanti kaydını genel merkez kabul etmez. O yüzden önce ilk servise sonra başka bir servise başvurmanız lazım. Çok fazla detay vermeyin, iptal edin benim dosyamı evime yakın başka servise başvuracağım deyin geçin.

• tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Aynen yaptım. Gittim bugün aküyü değiştirdiler. Ama akü gözüme eski geldi. Yani yeni akünün dış yüzeyi pasparlak olur bu öyle değildi. Kimseye güvenemez oldum. Ayrıca şanzıman karterinde de delik saptadılar onu da değişecekler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.