İnsanların saldırıya uğramasıyla ilgili bu kadar çok gönderi varken, önemli bir şeyi kaçırmış olma ihtimalime karşı şunu sormam gerektiğini hissettim: Hesabımı kilitlediysem, özel ve aranamaz hale getirdiysem, FB e-posta bağlantılarına asla tıklamazsam, FB'yi bana hiçbir e-posta göndermeyecek şekilde ayarlasaydım, Facebook'ta asla arkadaş eklemezsem, bilmiyorum, genellikle diğer sitelerde FB'yi 3. taraf oturum açma aracı olarak kullanmaktan kaçınırsam ve Aksi takdirde Facebook'un önerdiği güvenlik önerilerini uygulamaya çalışırsam yine de saldırıya uğrayabilir miyim? Yukarıdaki gibi adımları takip edersem her zaman güvende olacağımı varsaymışımdır, ancak birisinin hâlâ saldırıya uğramamın bir yolunu bilmesi ihtimaline karşı sormam gerektiğini düşünüyorum. İki FB hesabımdan birini telefon numaramla ilişkilendirdim, biri yalnızca özel aileme ait, diğeri ise her gün kullanılıyor, bu yüzden güvenli olmalı. Daha iyisini bilmeyen yeni kullanıcılardan nefret etmiyorum, sadece son zamanlarda saldırıya uğrayan ve askıya alınan gönderiler konusunda biraz gerginim. Bir bilgisayar korsanı beni kişisel olarak hedef almaya karar verirse muhtemelen bunu zaten yapabileceğini biliyorum, ancak bilgisayar korsanları genellikle bu şekilde çalışmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuvaa -- 8 Ağustos 2024; 19:7:0 > |
Bildirim