< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 20 Ekim 2022; 2:18:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PELİCELL [ANA KONU]
-
-
0510 numara bloğu NETGSM'e ait olduğu için muhtemelen NETGSM'den hizmet alınacak. NETGSM'de, Turkcell'in baz istasyonlarını kiraladığı için dolayısı ile Turkcell altyapısı ile hizmet verilecek.
Hayırlısı olması dileğiyle. Umarım ucuza sınırsız kullanabiliriz Turkcell altyapısında.
@Jazzalyn
@Ö1f1
@XpressMusic34
@sis651
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok profesyonel gelmedi şirket, resmi sitesinde yaptığı açıklamayı okudum neymiş 50 liraya sınırlı gb veriyormuş diğerleri, sanane sen kendi tarifelerinle öne çık.
Yıllardır beklenen netgsm mobilden farkı olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
510 prefixinin tamamen Netgsm'e ait olup olmadığını bilmiyorum ama muhtemel de olabilir dediğiniz lakin Netgam görünen o ki daha pişecek, kat etmesi gereken yol var.
Turkcell altyapısında sınırsız kullanabilir miyiz bilemiyorum ama halihazırda hız sınırı var 10/10 şeklinde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bir şey çıkmaz
Konuyu takibe alalım bakalım.
'0510' ile hizmet sunmaya başlayan NETGSM dakika ve SMS vermiyor ama '0510' ile hizmet vereceğini söyleyen Pelicell dakika ve SMS de olacağını belirtiyor. Altyapı hakkında da bir şey söylememişler. Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom'a sallamışlar, nasıl altyapılarını kullanacaklar bilemiyorum.
"Diğer firmalarla kıyaslandığında henüz çok yeni olan bu firmanın bu kadar çok tercih edilmesinin ve piyasaya yaptığı hızlı girişin nedenini öğrenmek ise hiç de zor değil."
kim kullanmış da çok tercih ediliyormuş :D
Sanırım DSL/fiber hizmetinden bahsediyorlar. Bir dönem geçiş yapmayı düşünüyordum ama çok fazla şikayet eden olduğunu gördüğüm için vazgeçmiştim.
Hayırlı olsun diyelim. Paketleri açıklandığında bu konu daha dolar taşar diye düşünüyorum. Yalnız tanıtım yazısındaki uslup bir garip geldi bana açıkcası. Belki şirket içerisinde hazırlamışlardır bu yazıyı ama diğer operatörler bu tarz reklam işleri için üçüncü taraf reklam şirketleri ile çalışıyor daha etkili bir dile sahip oldukları için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 20 Ekim 2022; 16:47:46 > -
Yeni MVO hayırlı olsun.
Niye şirketi karalıyorsun, 2-3 ay sonra 10/10 limitsizi 50TL'ye verince görürsün.
Pelicell'e söyleyeceğim seni almasın. Vodafone'da takıl sen.
-
10/10 ne kanka hız yükleme olarak mı?
Konuyu takibe aldım
10 Download / 10 Upload işte. Mis gibi iş görür, düşünsene 50 TL'ye aldığını. :D Vodafone'da kıskanıp 169TL'lik tarifesini 69TL'ye indirir. Ne güzel rekabet kızışır.
Tabi bizim için bunlar hayal, 169tl'ye limitsiz aldı diye hatim indiren üyeleri gördü bu forum. Şimdi de telekom'da limitsizin keyfini çıkarıyor, eskisi gibi sesi soluğu çıkmıyor malum üyenin.
-
Biz vodafone da 5/5 lere bile alıştık, 10/10 a 100 tl işler benden pelincell yaparsa
Hız sınırı derken hocam?
NETGSM'e hız sınırı mı koydu Turkcell 10/10 şeklinde?
Yoksa NETGSM'de Turkcell gibi 4.5G'de hız sınırsız mı kullanılacak?
10/10 kafamı karıştırdı.
-
Hadi be.
LTE Netgsm görünce bir değişik oldum. :)
Netgsm'de sms ve ses hizmetinin bulunmaması muhtemelen core'un buna uygun olmaması (muhtemelen) kaynaklı.
Turkcell hat ile rahat 70-80 Mbps belki daha yüksek hızlar görülebilecek lokasyonlarda yaptım testi.
Tabi şuan Netgsm'in core'u tam hazır değil gibi, MNC tanımlanmamış mesela, Turkcell MNC'yi kullanıyor. Aslında trace route çekip bir bakmak lazım şuan Netgsm core aktif mi diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- netgsm e sim
- pttcell yeni hat fiyatı
- netgsm yorumları
- bimcell"e numara taşıma kampanyaları
- netgsm sim kart
- türk telekom internet çekmiyor
- iphone servis yok hatası
- yanımda premium nedir
- kapanan hat nasıl açılır
- turkcell internet gönderme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X