Ekonomim TVyoutube Pendik’te iddiaya göre, sipariş götürdüğü evdeki kadına mesaj atarak rahatsızlık veren şahsın çalıştığı, Sarıyer Börekçi’ni basan koca çalışanlar tarafından darbedildi, ardından bıçaklandı. Olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
Olay Pendik’te Velibaba Mahallesi’nde geçtiğimiz Salı günü öğle saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, genç kadın evinin karşısında bulunan börekçiden sipariş verdi. Siparişleri eve götüren personel siparişleri kadına teslim ettikten sonra telefonla genç kadına mesaj atarak arkadaşlık teklif etti. Bu durumu kadının kocasının öğrenmesinin ardından, kadının kocası U.B. işletmeyi bastı. Koca ile işletmede çalışanlar arasında çıkan kavgada işletme çalışanı İ.D. yaralandı. İşletmenin başka bir çalışanı olan Ö.D.’nin de olaya dahil olmasıyla birlikte U.B. isimli şahıs da yaralandı.
Olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı
Vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan ve ortaya yeni çıkan görüntülerde, işletme personelinin içeriden aldığı bıçakla kadına ve araç içerisinde bulunan kocasının üzerine yürüdüğü ve tehditler savurduğu görüntülendi.
İşletme mühürlendi
Olayın yaşandığı işletmenin kapısının camının gece saatlerinde kırıldığı ve dükkanın bugün kapalı olduğu görüldü. Ayrıca olay yerine gelen Pendik Belediyesi ekipleri, dükkanı mühürledi. Olayla ilgili konuşan mahalleli Koray Ay, “Duyduğumuz kadarıyla sipariş veriliyor börekçiye. Siparişi götüren kurye hanımefendiye mesajlar atıyor. Hanımefendinin eşi de börekçiye geliyor konuşmak için. Börekçideki arkadaşlar da gelen beyefendiye saldırıyorlar. 3 kişi saldırıyor sanırım, arkadan saldırıyorlar galiba. Mahallelinin gençleri de sinirlenmiş dükkanın camına taş atılmış galiba” dedi.
2 şahıs adliyeye sevk edildi
Pendik’te taciz iddiasıyla börekçinin savaşa alanına döndüğü olayda yeni görüntüler ortaya çıktı
Olayın ardından Ö.D. ve İ.D. gözaltına alındı. Şahıslar tahkikat işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=hJvcOZdbmMwOlay Pendik’te Velibaba Mahallesi’nde geçtiğimiz Salı günü öğle saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, genç kadın evinin karşısında bulunan börekçiden sipariş verdi. Siparişleri eve götüren personel siparişleri kadına teslim ettikten sonra telefonla genç kadına mesaj atarak arkadaşlık teklif etti. Bu durumu kadının kocasının öğrenmesinin ardından, kadının kocası U.B. işletmeyi bastı. Koca ile işletmede çalışanlar arasında çıkan kavgada işletme çalışanı İ.D. yaralandı. İşletmenin başka bir çalışanı olan Ö.D.’nin de olaya dahil olmasıyla birlikte U.B. isimli şahıs da yaralandı. Olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı Vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan ve ortaya yeni çıkan görüntülerde, işletme personelinin içeriden aldığı bıçakla kadına ve araç içerisinde bulunan kocasının üzerine yürüdüğü ve tehditler savurduğu görüntülendi. İşletme mühürlendi Olayın yaşandığı işletmenin kapısının camının gece saatlerinde kırıldığı ve dükkanın bugün kapalı olduğu görüldü. Ayrıca olay yerine gelen Pendik Belediyesi ekipleri, dükkanı mühürledi. Olayla ilgili konuşan mahalleli Koray Ay, “Duyduğumuz kadarıyla sipariş veriliyor börekçiye. Siparişi götüren kurye hanımefendiye mesajlar atıyor. Hanımefendinin eşi de börekçiye geliyor konuşmak için. Börekçideki arkadaşlar da gelen beyefendiye saldırıyorlar. 3 kişi saldırıyor sanırım, arkadan saldırıyorlar galiba. Mahallelinin gençleri de sinirlenmiş dükkanın camına taş atılmış galiba” dedi. İHA < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 5 Eylül 2024; 15:35:9 > |
Pendik’te bir börekçide bir kadına taciz iddiasıyla iş yerini basan kocaya çalışanlardan saldırı
-
-
Merakla bekliyorum
-
Bugün bütün tweterda TT oldu bu konu.Söz konusu bizim cahil toplum olunca hiç inanansım gelmez böyle şeylere olayın içinde kesin çarpıtma var personelin kalkıpta salak gibi müşteriyi helede bir bayanı telefonda taciz edeceğine ihtimal vermiyorum.Kesin kadın telefonda cırlamıştır manipilasyon yapmıştır personelde eğitimsiz müşteriye nasıl cevap verilir bilmiyorsa olay tamamen ordan kopmuşdur yüzden 90 80 öyle olmuşdur olayı kadını taciz etti die medyaya servis etmişlerdir işin aslı öyle değildir.Adamda dükkana siz benim eşimle nasıl böyle konuşursunuz die girdiyse küfürle hakaretle karşılık verdiyse onlarda ondan daha cahilse tabiki biliyorlar Ülkede adam dövmenin cezası yok.Olayın detayı böyle olmuştur yüzde 80 ihtimalle öteki türlü büyük bir göt ister tanımadığın bir insanı tel taciz etmek.Burası Türkiye gerçi olurmu olurda neyse olayın detayı çıkar davalık olurlarsa.Ülke baştan aşağıya tımaranelik kimsenin kimseye saygısı yon herkes ben haklıyım ben haklıyım havasında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 5 Eylül 2024; 16:34:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Dünya alem biliyor ki ortalık yatışsın adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı olacak.
-
malum ırk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 8 Eylül 2024; 10:24:26 > -
ikisi de arkadan saldırmış. arkadan saldırana ne derler?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Malum ırktan enstanteneler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Börekçiyi bugün zabıta tarafından mühürlemiş ona sevindim. Vatandaşta börekçinin çamını kapısını kırmış. Üstüne börekçinin marka isim hakkı sahibi sözleşmeyi tek taraflı fesh etmiş. Ve bu adama saldıran abi kardeş işten kovulmuş üstüne tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmişler.
Olay 18 yaşlarında bir kuryenin börek götürdüğü yerdeki kadına mesajlar atması ile başlıyor. Kadında bu mesajları kocasına gösteriyor beni rahatsız ediyor diye. Kocasıda börekçiyi basıp 18 yaşındaki mesajları atanı dövüyor. Olayın başlangıcı bu aslında. Sonra altta o gencin abisi geliyor aynı yerde çalışan bıçak çıkartıp sizi keserim deşerim gibi tehtitler ile karısı taciz edilen adama saldırıyor. ( Hiç utanmasıda yok kardeşine sen evli kadınlara ne yazıyorsun diyeceği yerde yaptığı saçmalığa bak. ) Karışmalıkta birisi adamı hafif bıçaklıyorda.
Ama işten kovulmaları ve mahkemeye sevk edilmeleri sevindirici. Lakin 3-5 güne çıkarlar ölü yok yaralı hafif bir tacizden veya kavgadan woww bir ceza almayacaklardır. Ama ufakta olsa yatarsız bir hapis cezası gelecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 5 Eylül 2024; 18:21:26 >
-
fazla hapis yatması için illa ölü mü olması lazım? yargı sistemimiz vatandaşın vatandaşa yaptığı şiddet eylemlerine çok az ceza veriyor. birisini öldüresiye döven birisi en az 10 yıl hapisten çıkamayacak şekilde ceza almazsa caydrıcılığı olmaz. 10 yıl hapis cezası verilsin, 1 yılda dışarı çıksın demiyorum. bilfiil 10 yıl hapiste yatacak, 18 yaşında girdiysen hapise 28 yaşından önce çıkamayacak bu şekilde başkasına şiddet uygulayan. adam öldüren 50 yıldan önce çıkamayacak. 18 yaşında adam öldüren 68 yaşından önce hapisten çıkamayacak. ancak bu şekilde cezalar caydırıcı olur. şu an adam öldüren 5-6 yıl sonra çıkıyor en fazla. bakıyor ceza fazla değil. hapisten çıkınca bir adam daha öldüreyim, birisini daha döveyim, bıçaklayım ne olacak, kısa zamanda çıkarım diyor. ölen adam ise sonsuza dek mezardan çıkamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 5 Eylül 2024; 19:20:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mekan basmayada sap gibi mi gitmiş
Ayrıca ha şu resimdekilerle aynı yerde yaşamıssın haa....
Bir toplukuk topluca intihar eder mi
Ediyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 5 Eylül 2024; 20:37:49 > -
Herkes kendi adaletini uygulamaya kalkarsa orda anarşi doğar; o zaman tüm emniyet birimlerinin ve mahkemelerin kapılarına kilit vuralım ve herkes kendi adaletini uygulasın, nasıl olur ama.. Kimse bu konuda konuşmamış, polise şikayet etmeli ve bu konuyu onlara havale etmeliydi diye tek cümle eden olmamış...
-
Milletin karısına sarkıntılık yapacak kadar karakter bozukluğu yaşayan birine bir kabahatliye sahip çıkıp sorgusuz sualsiz haklı durumdaki bir adama 2 kişi saldırmak, arkadan kalleşçe saldırmak tam da malum ırkın karakterine uygun davranışlar. Muhtemelen malum ırktır. Profile uyuyor.
Genel olarak böyle insanlıktan nasibini alamamış organizmaların iş yerlerinden alışveriş yapmam, yemem. Daha insanlarla nasıl muhattap olmasını, dinlemesini, nasıl davranmasını bilmeyen adamın esnaflıkla filan işi yok, olmamalı. Hele böyle hanzolar hiç olmamalı. Vatandaş böyle işletmelerle alışveriş yapmamalı, selamı sabahı kesmeli, boykot etmeli. Yoksa bunlar bitmez, düzelmez, adam olmaz.
Bir keresinde her zaman döner yediğim bir dönercide bir kavga olayı olmuştu. Baktım işletme sahibi olduğunu düşündüğüm ve yine birkaç eleman almış ellerine döner bıçaklarını kavgalı oldukları grubu kovalıyor tehdit ediyor. Belki karşı taraf kaçmasa veya atağa geçse kesip atacaklar. O an o eşkıyalığın notunu verdim ve daha da adımımı atmadım oraya. Zaten kapanıp gittiler sahipleri değişti daha doğrusu, sonradan kapandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Eylül 2024; 1:59:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tam da malum ırk. Doğru tahmin etmişim. Kim bilir o gizli fotolarda hangi PKK ile ilişikli fotolar vardır. Zaten diğer fotoda da görüldüğü gibi başına bir şey gelmesin diye geri vites yapmış ama bunu yaparken bile dalgasını geçmiş. "Vatan ne Türkiyedir Türklere Türkistan Auuuuuu 🐺" dalga da geçmiş ya da doğru düzgün cümle kuramayacak kadar iq'da problem var bilemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2+2 olayı pkknınmış zaten. Kıvırmaya çalışmış kendince.
-
Malum ırk da adam öldürse bile sorun olmaz çünkü malum ırk kanı kutsaldır aynı zamanında Yahudiler gibi ( gerçi hala aynı)
Malum ırk da %90 da düşünme yoktur ama keza birisi böyle kendilerine yapsa hemen gereği derler
Özellikle bu durumda kardeşini dövmesi gerekenler kalkıp adamı dövüyor seni o mahallede yaşatır mi millet daha ha ?
Hadi onu geçtim taciz ağır suç ve mesaj ile kanıt varsa kardeşin 20 sene içerisinden çıkamaz sende 2 sene yedin
Gerçi kutsal adalet terazisi malum ırk olup olmadığını önemsiz olup 3 ay dolmadan salar
Tamam kanka senin karına kızına biri taciz ettiğinde hele ki kapı komşun sen direk polisi ara hiç kafan atmasın tamam mı ?
Malum ırk arasında çok yaşadım. Gerçekten anlaşmak, anlaşabilmek çok zor. Ya peygamber sabrın olacak ya da böyle hastanelik, karakolluk olacaksın veya mezara sokacak ya da mezara gireceksin. Yani insan gibi konuşalım çözelim, anlat derdini dinleyelim uzlaşalım yok. Direkt şiddet başlıyor üstelik kendileri haksız olsa bile. Delikanlılık da yok öyle bir kişiye 3-5 kişi varsa elde emanetle giriyorlar, arkadan vuruyorlar. Zaten bu yüzden kendi aralarında da sürekli kavga oluyor cinayet oluyor. Eh şiddete meyilli tahammülsüz insan başka tahammülsüz insana katlanabilir mi? Orda savaş çıkar. Bunu söyledim diye ırkçı bu diye düşünenşer varsa onlara da nacizane küfürlerimi yolluyorum. Gerçekler bazen acıdır kardeşim.
2+2 olayı nedir? Hiçbir fikrim yok bu konuda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Malum ırktan enstanteneler
|
malum ırk |
Malum ırk arasında çok yaşadım. Gerçekten anlaşmak, anlaşabilmek çok zor. Ya peygamber sabrın olacak ya da böyle hastanelik, karakolluk olacaksın veya mezara sokacak ya da mezara gireceksin. Yani insan gibi konuşalım çözelim, anlat derdini dinleyelim uzlaşalım yok. Direkt şiddet başlıyor üstelik kendileri haksız olsa bile. Delikanlılık da yok öyle bir kişiye 3-5 kişi varsa elde emanetle giriyorlar, arkadan vuruyorlar. Zaten bu yüzden kendi aralarında da sürekli kavga oluyor cinayet oluyor. Eh şiddete meyilli tahammülsüz insan başka tahammülsüz insana katlanabilir mi? Orda savaş çıkar. Bunu söyledim diye ırkçı bu diye düşünenşer varsa onlara da nacizane küfürlerimi yolluyorum. Gerçekler bazen acıdır kardeşim. |
Tamam kanka senin karına kızına biri taciz ettiğinde hele ki kapı komşun sen direk polisi ara hiç kafan atmasın tamam mı ? |
|
Benzer içerikler
- sözcü tv digiturk"te neden yok
- genç emeklilere tavsiyeler
- 25 yaşında hakim olunur mu
- google maps bulanık giderme android
- konut kredisi forum 2024
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- cep telefonu operatörleri
- byd seal fiyat
- yurtdışı alışveriş limiti
- byd fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X