Şimdi Ara

Penisinizde frenulum var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazı sünnetlerde penisin altındaki frenulum alınıyormuş. Sizde alınmış mı? Buradan fotoğrafını paylaşmak istemedim bilmeyenler internete penis frenulum yazarsa görebilir

• 40 yıl önce belediyenin toplu etkinliğine anam babam götürmüştü.
    Yanımızda kendi karyolamızı da götürmüştük.

Mezbağa sırası bekler gibiydim. Benden önce özel odaya giren herkes çığlık atıyordu.
    Bana sıra gelince önce iğne sokup uyuşturdu. Hemen ardından makasla ucundan aldı.
    Büyük bir travma idi. Hiçbir insan evladı bunu yaşamamalı.
  • No ss no g...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanırım penisin üstlerine doğru paralel bir çizgi penisi kaplıyor. Ondan itibaren arka taraftan penis başına kadar bir tendon var. Tutucu bir şey. Sanırım o.

• Alınmamış duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicibebe bağımlısı

Sanırım penisin üstlerine doğru paralel bir çizgi penisi kaplıyor. Ondan itibaren arka taraftan penis başına kadar bir tendon var. Tutucu bir şey. Sanırım o.

İnternete yazınca çıkıyor zaten

• Benimki duruyor yandan kocaman damar var

• bende de var ama neye yarıyor frenulum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 30 Haziran 2021; 15:49:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fermuar diye geldim frenulummuş gidiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

bende de var ama neye yarıyor frenulum?

zevk açısından çok zevk veren bir bölge bazı kişilerde sünnetle beraber alınıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: asdadd48

zevk açısından çok zevk veren bir bölge bazı kişilerde sünnetle beraber alınıyormuş

Alıntıları Göster

Allah babaya çüküm helali hoş olsun ne olcak sanki ührevi dünyadan önemli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol kardeşim senin yüzünden var mı yok mu diye anlayacağım diye onlarca penis fotosuna baktım :/

• Hahahahahahha

• quote:

Orijinalden alıntı: LaciRomantik

Sağol kardeşim senin yüzünden var mı yok mu diye anlayacağım diye onlarca penis fotosuna baktım :/

var mıymış :D

• asdadd48 A kullanıcısına yanıt
    Varmış da olmasa daha iyi bu meret sanki penisin gerçek potansiyelini engelliyor gibi. Yani tam erekte olmuş durumda arkadan ip gibi tutuyor, salsa bir 5 cm daha büyüyecek yavrucuk :/

• evet duruyor hatta o noktaya ufleseniz elinizle surtseniz dahi iciniz bi hoş olur. olmayan varsa cok sey kaçırmış demektir. sünnetcinizi bulun gençler. :D

• Duruyor, hatta kız arkadaşıma attığımda "Dikiş atmışlar gibi, orası neden öyle" demişti.  

• Bunun ismini öğrendim sonunda bu başlıkla. Bundan sadece bende var acaba sünnetçi bir hata mı yaptı diyordum kendime senelerdir. Çoğu kişide varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimde yoksa söylesin herkeste var anlaşılan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Olmayanlar endiselenmesim sakın, cunku sünnetin amaci fazla zevki önlemek içindir.

• Hocam o alınırsa GG olursunuz

Kuş atmacadan sinek kuşuna geçiş yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 1 Temmuz 2021; 12:6:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.