Arkadaşlar bazı sünnetlerde penisin altındaki frenulum alınıyormuş. Sizde alınmış mı? Buradan fotoğrafını paylaşmak istemedim bilmeyenler internete penis frenulum yazarsa görebilir |
Bildirim
Arkadaşlar bazı sünnetlerde penisin altındaki frenulum alınıyormuş. Sizde alınmış mı? Buradan fotoğrafını paylaşmak istemedim bilmeyenler internete penis frenulum yazarsa görebilir |
40 yıl önce belediyenin toplu etkinliğine anam babam götürmüştü.
Yanımızda kendi karyolamızı da götürmüştük. Mezbağa sırası bekler gibiydim. Benden önce özel odaya giren herkes çığlık atıyordu. Bana sıra gelince önce iğne sokup uyuşturdu. Hemen ardından makasla ucundan aldı. Büyük bir travma idi. Hiçbir insan evladı bunu yaşamamalı. |
Sağol kardeşim senin yüzünden var mı yok mu diye anlayacağım diye onlarca penis fotosuna baktım :/
|
No ss no g...
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İnternete yazınca çıkıyor zaten |
bende de var ama neye yarıyor frenulum? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 30 Haziran 2021; 15:49:11 > |
Fermuar diye geldim frenulummuş gidiyorum |
zevk açısından çok zevk veren bir bölge bazı kişilerde sünnetle beraber alınıyormuş |
Allah babaya çüküm helali hoş olsun ne olcak sanki ührevi dünyadan önemli mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
var mıymış :D |
evet duruyor hatta o noktaya ufleseniz elinizle surtseniz dahi iciniz bi hoş olur. olmayan varsa cok sey kaçırmış demektir. sünnetcinizi bulun gençler. :D |
Duruyor, hatta kız arkadaşıma attığımda "Dikiş atmışlar gibi, orası neden öyle" demişti. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 1 Temmuz 2021; 12:6:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |