Şimdi Ara

Boyun fıtığı olanınız var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyun fıtığı olanlar toplanalım. Dertleşelim

• sabah boynum tutuldu derdinize ortak olim mi valla çok ağrıyor spora da gidemedim.

• 4 boyun fıtığı ve 2 bel fıtığım var. Boyun fıtıkları kafanın ve boynun güçsüz olmasından da kaynaklanabilir, PC başında ölümüne vakit geçirmek de.

Ben ağrı sızı hissetmiyorum bu arada. Belim bazen zorlanıyor, onu fark ediyorum ama.

• Tehlikelidir. Fizyolojinizi bozduğu gibi psikolojinizi de bozar.
    El kol ve omuzda güç kaybı ağrı uyulmalara sebep olur.
    Kireçlenmeye sebep olur.
    Omurilik basısı varsa halüsinasyon, depresyon, sersemlik, kulak çınlaması, söylenenleri anlamama, uzaklara dalma gibi belirtiler verebilir. İleri vakalarda idrar tutamama yürüyememe gelişebilir.
    ABD’de en fazla iş kaybına sebep olan hastalıktır ve ekonomiye zararı milyar dolarlarla ifade edilir. Antik Mısır yazılarında da bu hastalıktan bahsedilmiştir. Firavun bu durumu işçilerin işten kurtulmak için uydurduğu bir şey olarak ifade etmiş ancak felç kalan işçilerin durumunu bizzat gördükten sonra belirti gösteren işçileri daha hafif işlerde çalıştırmışlardır.
    Tedavisi yoktur. Genellikle ameliyatsız olarak kendi kendine iyileşme potansiyeli içerisine girer(fıtık iyileşmez ağrılar geçer) ameliyat son tercihtir %99 oranında başarılı olsa da ameliyatın diğer disklerde fıtığa yol açtığı ve hareket kısıtlılığı oluşturduğu gerekçesiyle önerilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.