Şimdi Ara

Peniste Siğil Neden Olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaç gündür bu konu kafama takılıyor.Son 3,4 gündür penisimin üstünde deri renginde hafif kırmızı bir çıkıntı var.İnternetten araştırdım buna hpv virüsü diyorlar.Ve galiba cinsel yolla bulaşıyormuş.(Şuana kadar hiç cinsel ilişki yaşamadım.)
    Ciddi cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirk Nowitzki 41 -- 5 Aralık 2013; 21:39:57 >

• şimdide o şişkin yerden beyaz bir şey çıktı
  • Hiç cevap yok mu önemli bir konu bu
  • Sana söyleyebileceğim tek şey kan testi yaptırman. Ama HIV, anti HIV gibi testlerin yapıldığı incelemelerden bahsediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka fikir verecek arkadaş var mı
    Dediğim gibi hiç cinsel ilişki yaşamadan oldu bu penisteki şişik.Birde dün beyaz birşey çıktı acaba iltihap olabilir mi?
  • doktara gitmekde fayda var gec olmadan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiv miv karştırmayın kafaları bulandırmayn. ben 1 senedir çekiyorum bu illeti arkadaşım. başta jilet kullandım kopardım diye çok yayıldı. şuan profsr bana 3. seans krio mu yaptı ve 20 gün oldu sadece 1 tane çıktı. 4-5 seansta virüs zayıflıyormuş. bu sadece hpv . senin ki normal deri lezyonu olabilr . sivilce olabilir. kıl dibi iltihabı olabilr. resim atarsan daha iyi yardımcı olurm çünkü çok bilgi edindiğimi düşünüyorum bu konuda. geçmiş olsun ( illa ilişkiye girmek grekiyor bu tür şeyler havuzdan bile bulaşabilir)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genelde yazları havuza giderim belki oradan da kapmış olabilirim hpv virüsünü ama havuzdan gelince mutlaka banyo yaparım.Nasıl bulaşır bu virüs anlamıyorum.Birde şişik yerden beyaz birşey çıktıktan sonra o şiş indi.Sadece kırmızılık duruyor orda.Neyse en iyisi bir doktora gitmek galiba.
    Birde şunu sormak istiyorum diyelimki o şişik yerde hpv virüsü var.O bölgeye herhangi bir temas başka yerlerede mikrobu yayabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirk Nowitzki 41 -- 8 Aralık 2013; 21:37:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki 41

Genelde yazları havuza giderim belki oradan da kapmış olabilirim hpv virüsünü ama havuzdan gelince mutlaka banyo yaparım.Nasıl bulaşır bu virüs anlamıyorum.Birde şişik yerden beyaz birşey çıktıktan sonra o şiş indi.Sadece kırmızılık duruyor orda.Neyse en iyisi bir doktora gitmek galiba.
    Birde şunu sormak istiyorum diyelimki o şişik yerde hpv virüsü var.O bölgeye herhangi bir temas başka yerlerede mikrobu yayabilir mi?

hpv değildir o ozaman . molluscum denebilir. sivilce denebilr. molluskumsa eğer sıktıysanız bulaşmştır. ama siğilse kaşımadıktan sonra sağa sola bulaşmaz :)
  • birde hpv ağrı sızı yapmaz kendi kendine öyle bi deride kabartı çıkar . telefonun led flashıyla bak derine yakınlaştır . deriden başka renkte olur anlarsın zaten. sakın yolma koparma kanatma... yapabilceğim söyliceğim bunlar :) geçmiş olsun
  • ilginizden dolayı teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.