Şimdi Ara

Pert Araç Davası Açıldı (DAVA SONUÇLANDI) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
43
Favori
124.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 30 Ağustos 2016; 10:16:56 >
  • Gülecek birşey arıyorsanız bu başlık altında attığınız kıvırma mesajlarına bir bakın bence.. Yaşar34 isimli kullanıcının paylaştığı Yargıtay kararlarından sonraki kıvırma mesajlarınıza özellikle. Bilgisi olmayan insanın zikri olunca ortaya böyle komik ve "çevir kazı yanmasın" türünde mesajlar çıkıyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephilis -- 14 Eylül 2013; 15:11:09 >
  • Nephilis N kullanıcısına yanıt
    ....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 30 Ağustos 2016; 10:16:10 >
  • Saygı Değer Forum Üyeleri;
    Bundan Sonra Tarafımdan Hiçbir Şekilde Hiçbir Fikir - Görüş Beyan Etmeyeceğim ve Hiçbir Msj'da Cevap Yazmayacağım.
    Bu Güne Kadar Kimseye Dava Açma - Hakkını Arama Demedim.Sadece Tezimi Savundum Böyle Birşeyin Normal Olaraka Mümkün Olamayacağını Ancak Herkezin Durumu Farklıdır Aynı Değildir Sonuç Bu Farklılıklara Göre Değişebilir de Dedim !İsteyen İstediği Yerden Anladı ! Anlayan ve Anlamayanlara Teşekkür Ederim.
    Son Tavsiyem Her Kafadan Duyuğunuza İnanmayın İşinizi Sağlama Alın Kötü Durumlara Mağruz Kalmayın !
    İyi Forumlar Dilerim
  • Arkadaşlar,
    Nisan 2011 yılında Eskişehir' den almış olduğum 2006 Ford C-Max.. Ağır Hasar Kayıtlı (Pert Çıktı)... Araç Tokat ta 2010 yılında kaldırıma çıkmış ve alttan komple hasar görmüş. Kaporta da boyada bir sıkıntı yok.
    Hemen aracı aldığım şahsı aradım. Paramı geri vermesini aracı almasını istedim. Ne yazık ki itibar etmedi..
    haziran 2011 de avukatım tarafından noter kanalı ile gizli ayıplı mal satmaktan dolayı sözleşmenin fesh edileceği ve para iadesi talepli ihtarımızı çektik... karşı tarafta avukat ile aracın pert olduğunu bilmediklerini onlarından ... veliden aldıklarını söylediler.. arkasına 1. Asliye Hukuk Mahkemesinde ayıplı mal satma sonucu hakkımız olan, sözleşmeden fesh, ayıpın giderilmesi yönünde dava açtık..
    yaklaşık 2,5 yıl içinde 3 defa bilir kişiye gitti. 1. bilirkişi ayıplı olduğu tam olarak söylenemez dedi. araç parçaları değiştirilmiş sorun olmaz dedi. biz itiraz ettik. 2. bilirkişi ayıplı olarak satılmıştır. ve araç değeri 22,000 tl dir dedi (biz 27,000) almıştık.
    2. bilirkişiye onlar itiraz etti ve 3. bilirkişiye gitti.. 3. bilirkişi de 2. bilirkişi gibi rapor verdi..
    19,09,2013 yapılan son duruşmada hakim,
    sözleşmenin feshine, aracın satıcıya iadesine bizim vermiş olduğumuz 27,000 iadesine karar verdi. Davayı kazandık..Şuan karar yazılıyor. Ayrıntılı bilgi ve Ankara da dava açmak isteyenler için avukatımın adresi adı ve telefonunu verebilirim.

• Sayın msn97 bilgileri iletebilirseniz çok sevinirim.

Bizim davamız 20.09.2013 de görüldü. Karşı tarafın avukatı "pert olduğunu bilerek aldılar" dedi ve ben insanlık ölmüş dedim artık.

Bize asla böyle birşey söylenmedi.

Bizim yazımızda ne buldularsa hepsine itiraz etmişler, sanırım bir taktik bu... satın aldıktan sonra 1 ay içinde dava açmamız gerektiğini bu sürenin geçmesinden dolayı zaman aşımı olduğunu ileri sürüyorlar. Avukatımda "öğrendiğiniz tarihten sonra 2 yıl dava açma süremiz var" diyor...

şimdi şahit bulmamız gerekiyor " pert olduğunu bilmeden aldığımızı kanıtlamamız gerekiyor yani"...

Aracı "Salih Otomotiv" diye emekte bir galeriden almıştık... Biz yandık, siz yanmayın arkadaşlar...

bir sonraki mahkeme 12. aya...
  • msn97 dosya numaranızı verin de delil olarak sunalım
  • avukatım la konuşmamızda.. dosya numarası vermen uygun olmaz dedi.
  • Bu konu'nun seyri ne oldu acaba Eylül yazılmış ama
  • lehine karar çıksa bile karşı taraf temyiz eder cart curt derken yıllar geçer. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
  • 01.10.2013 Arkadaşlar Sigorta şirketi nihayet aracın dosyalarını gönderdi. Mahkeme ara karar olarak aracın bilir kişi tarafından incelenmesi kararını aldı. Önümüzdeki hafta aracı bilir kişi inceleyecek. Bunun içinde ekstradan 300 TL daha yatırdım mahkemeye. Bakalım Önümüzdeki hafta tekrardan konuyu güncelleyeceğim.
  • 2011 yılından 2013 yılına kadar uzanan muhteşem adalet ve yargı sistemi....

Sonra diyorlar ki, insanlar mağdur oldugunda hakkını aramıyor.

Görüyoruz işte başlığı açan arkadaş mağdurun da mağduru.. Gerçekten üzücü bir durum...

Bu mahkemeler böyle insanları yıldırdığı sürece insanlar hakkını aramaya cekinir.. Kimse uğraşmak istemez..
    Kimse bu kadar para dökmek ve aylarca belki yıllarca strese girmek istemez.

(Bu arada arabayı 2010 da satan adam gercekten de olaydan habersiz olabilir. Sonucta arac servise de gösterilip alınmış.
    Onun açısından bakarsak, eğer gebilmiyorsa ''servise gösterip aldın'' demekte haklı.)
  • ofamof kullanıcısına yanıt
    Dostum satici ayipli maldan her zaman sorumludur. Serviste gosterdik ettik bilmiyordum bunerekceler kabul gormuyor. Bunu ben degil Yargiay soyluyor. Mahkemenin 2-3 sene surmesi ise hakimlerin sucu degil. O kadar ipe sapa gelmez dava varki adamlar ne yapsin hangi birine kossun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demokrasi paketiymiş... 2 yıl geçmiş, adam mağdur... Hangi gelişmiş demokraside böyle uzun süren davalar var??? Bu dava taş çatlasın 3-4 ay sürsün...O bile çok.
  • takip
  • 23 eylül de duruşma oldu.bilir kişi raporu geldi.raporda aracın pertli satış değeri 14,5 bin lira olarak belirtilmiş ayrıca satış yapılırken mutlak suretle noterde pertli diye belirtilmiş olmasına..diye cevap geldi..ben aracı 25,5 bin liraya almıştım.karar için mahkeme 20 kasıma ertelendi..bilgilerinize arkadaşlar..mahkeme ankara da görülüyor..detaylı bilgi isterseniz özelden msj atın telefonla dönebilirim...
  • Mesleğimi Hatay Antakyada icra ediyorum. Bu bölgede yaşayan forum üyeleri özel mesajla tarafıma ulaşırlarsa tabiki yardımcı olurum. Şu anda sürmekte olan ve lehimize sonuçlanacağına emin olduğum bu türden bir davam var. Dava sonuçlandığında sırf senin gibi zerre kadar hukuki bilgisi olmadan burada atıp tutma seviyesizliğini gösteren birine kapak olsun diye de kararı taratıp buraya ekleyeceğim arkadaşım. Sana daha fazla cevap yazıp kıymetli zamanımı daha fazla seninle harcayamam. Dediğim gibi bahsettiğim çevrede bu tür bir mağduriyet yaşayan bir forum üyesi mevcutsa tarafıma özel mesaj ile ulaşabilir.. Herkese iyi akşamlar.. (adolfhitler35 rumuzlu üye hariç)
  • Selçuk ALAGÖZ kullanıcısına yanıt
    ben gittim sigorta şirketinin merkezinden dosyanın fotokopisini aldım mahkemeden müzekkere ile almaya gerek yoktuki!
  • öncelikle geçmiş olsun aynı dert bende de var bende su an dava açtım. İlk duruşma 11,12,2013 umarım herşeyın hayırlısı olur
  • bodyguardd B kullanıcısına yanıt
    öncelikle geçmiş olsun aynı dert bende de var bende su an dava açtım. İlk duruşma 11,12,2013 umarım herşeyın hayırlısı olur
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.