Şimdi Ara

peugeot 2010 207 & fabia 2005 takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aşağıdaki ilan'da yer alan aracı iş yerinde bir arkadaşımız almak istiyor. kendisinde şu anda fabia 2005 hb. dizel araç var. elindeki aracı takasa verip üzerine 12 bin fark vererek alacak. Bu takas mantıklı mıdır?
    207 'nin kronik sorunları var mıdır? alınırsa dikkat edilmesi gereken neler var? kullanıcısını üzer mi?

not : aile aracı olacak. (4 kişilik bir aile)

İlan

yorumlarınız için teşekkürler.

• gncl
  • Takas farkını bilmem ancak 4 kişilik aile için hemde bu kadar para vererek 207 almak mantıklı gelmiyor. Ben bu bütçe ile 2008 78 binde 308 dizel aldım. Yani bir üst sınıf araç alınabilir. Tabi takas yapacak adam bulmak ayrı bir konu.
  • pejo 207 ye çok bindim. hatta blog sayfamda incelemlerimi bile yazdım

http://www.laleblog.com/peugeot-207-nasildir/
  • hebele55 H kullanıcısına yanıt
    Direksiyonu çok yıpranmış, km sorgulama yapın kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zoece Z kullanıcısına yanıt
    incelemenizi okudum. teşekkürler. araçtan beklenti hızlanma, performans vb. değil de kullanışlılık, sorunsuzluk ve yakıt ekonomisi şeklinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Direksiyonu çok yıpranmış, km sorgulama yapın kesinlikle.

teşekkürler önerinizi dikkate alacağız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota Corolla 2005 hb incelemesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Takas farkını bilmem ancak 4 kişilik aile için hemde bu kadar para vererek 207 almak mantıklı gelmiyor. Ben bu bütçe ile 2008 78 binde 308 dizel aldım. Yani bir üst sınıf araç alınabilir. Tabi takas yapacak adam bulmak ayrı bir konu.

@
    dangerousman

illa 207 olacak diye bir durum yok tabii ki. 207 ye alternatif düşünülen modeller şöyle : opel astra hb, ford fiesta, ford c-max.
    takas konusu da şu şekilde, tanıdık bir galerici var. istediğimiz modelleri söylüyoruz. eğer o modelden bulabilirse mevcut arabayı takasa alacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.