Şimdi Ara

Peugeot 208 GTI mı? Yoksa dizel mi alsak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beyler araba alma arefesindeyim. Peugeot sitesinde dolanırken kafamda fikir oluşması için 208 konfigure ettim.

Full özellikli olarak 2' sine de baktım ki aralarında fiyat olarak ahım şahım bir fark yok. Aradaki 6000 Lira verdiğimize değer mi? Tek kapı olması sorun olmaz. 2 kişiyiz. Aklımda hep dizel vardı ama GTI' yla fiyatın yakın olması kafamı çeldi. Bir yandan ekonomik olsun istiyorum ama bir yandan da ee genciz biraz da güçlü aracım olsun isterim. Bu fiyatlarda başka araç önerilerine de açığım. Peugeot' a bu kadar para vermek sizce akıllıca olur mu?

Teşekkürler.

208 GTI 63,494.00 TL

208 e-HDI 57,320.72 TL

• Polo gti inceleyin derim, peugeottan cok daha üstün,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş hiç bayilere sordun mu??

Sipariş versen ne kadar sürede elinde oluyor GTI??
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Polo gti inceleyin derim, peugeottan cok daha üstün,

Neye göre üstün?

Görünüş olarak Polo kutu gibi duruyor. Ayrıca spor araç alan ve devirli kullanmak isteyen birisi DSG gibi saatli bomba istemeyebilir. Pistte de Peugeot'nun daha iyi değerler çıkarması olası, 0-400'de zaten 0.3 sn daha hızlı Polo'dan.

208 1.6 200 HP manuel şanzımanla gayet de tercih edilebilir Polo yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 4 Ekim 2013; 17:11:17 >
  • FX35 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle fiyat olarak daha uygun, dsg cok keyifli bir sanziman ki 2012 ve sonrasi pek sorun duymadim ancak tereddut etmekte haklisiniz. Malzeme kalitesi ve ikinci el degeri olarakta ustun, tasarim gorecelidir, kimine kutu kimine baska birsey gozukebilir.

• 1.6 Thp 156 hp için ne fiyat veriyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 4 Ekim 2013; 17:16:11 >
  • biri 200 hp
    biri 92 hp

aralarınca çok belirgin fark var

tercih yapmak için yeterli kıstas bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben her zaman performanstan yana olduğum için gti alırdım
  • gti de fiyat indirimi yaparlar.enson 54 rakamı alanlar var diye hatırlıyorum.yılbaşında 2013 model düşünürseniz daha uygun fiyata bulabilirsiniz.156 beygirlik olanın cam tavanlısını 2012 den kalma olduğu için 1 ay önce 44 e bırakıyorlardı.
    92 lik dizel ise tasarruf aracı diyebiliriz.ikisininde fiyatı çok yüksek.illan almak istiyorsan temiz ikinci ellerine bakabilirsin.
  • enpisagor kullanıcısına yanıt
    Her konu da üstün deyip ondan sonra malzeme kalitesi ve ikinci el değeri dersen orada yorumun boş yorum olarak kalır. performans aracında peugeot gtı'ların piyasası da çok iyidir. malzeme kalitesi olarak gidip inceleyin derim, 208gtı malzeme kalitesi olarak b sınıfında rakip tanımaz. boş donanım 206/207 lerle kıyaslamayın.

soru 208gtı'a hiç bindiniz mi?
  • Düşünülmesi gereken sadece yakıt sarfiyatı ve performans beklentisi eğer performans istiyorsanız yakıt sarfiyatına katlanacaksınız,ekonomi istiyorsanız performansına katlanacaksınız.
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    Ben her konuda vw övmüyorum, gti olana binmedim evet, ancak normal 208 den tabi ki daha iyidir, polemige gerek yok polo daha ucuz ve herkese gore marka algisi var diyorum,

• Bence öncelikle Dizel bir otomobile mi ihtiyacınız var yoksa benzinli bir otomobile mi kararını vermelisiniz. Aksi halde tercihiniz sağlıklı olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxAKINxx

Bence öncelikle Dizel bir otomobile mi ihtiyacınız var yoksa benzinli bir otomobile mi kararını vermelisiniz. Aksi halde tercihiniz sağlıklı olmayabilir.

+1

• Öncelikle beklentilerinizi iyi belirlemelisiniz.

yakıt tüketimi, servis giderleri, kasko fiyatları, ikinci el durumu gibi unsurlarıda göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Bir de tek kapı araç iki kişiden fazlası için zulümdür. şahsen 4 kapılısı olan bir aracın 2 kapılısını kolay kolay almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Düşünülmesi gereken sadece yakıt sarfiyatı ve performans beklentisi eğer performans istiyorsanız yakıt sarfiyatına katlanacaksınız,ekonomi istiyorsanız performansına katlanacaksınız.

+ 208

• 90 beygir b sınıfı küçücük araba 60 milyar seviyesine dayanmış. Vay anasını sayın seyirciler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

90 beygir b sınıfı küçücük araba 60 milyar seviyesine dayanmış. Vay anasını sayın seyirciler

Ben anlamadım valla 3-4 sene önce 30-35 olanlar değil mi bunlar 3-4 senede %100 zam geldi mübarek
  • Teşekkürler değerli yorumlarınız için.
  • Polo gti nin motoru üretimden kaldırılacak çift sıkıştırmalı yağ yakan bir ünite,yağ yakma problemi de bildiğim kadarıyla giderilemedi.
    DSG bariz olarak problemli bir şanzıman.
    Artı 208 daha kaliteli daha yakışıklı bir model ayrıca daha güçlü tek turbolu sorunsuz bir motora sahip.
    Anlayacağınız 208 gti polonun içinden geçer.
    Eğer hot hatch tarzı bir araç isteniyorsa 208 iyi bir seçim.
    Fakat ben olsam 208 ya da B sınıfı herhangi bir aracı almak yerine bu aracı alırım:
    Yeni Astra HB 1.6 180 HP Active Select Sport 57.781
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.