Bildirim
peugeot 306 1999 model teknik özellikleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk mesajına cevap yazılmayan bir insanken, yarbay olmuşsunuz; helal olsun vallahi. -
Edit:Yarbay olmuşum şimdi fark ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PetrovaFire -- 17 Kasım 2013; 21:05:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Umut T.
ilk mesajına cevap yazılmayan bir insanken, yarbay olmuşsunuz; helal olsun vallahi.
Yemişim yarbayı önemli olan adam olmak -
güldürdün dostum -
Aldin mi arabayi bari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sattın mı arabayı :D -
Araba babamın arabasıydı. 30bin km'de almıştık. 230bin'de sattık. Araba kullanmayı o arabayla ehliyet yokken öğrendim. Şimdi bakıyorum da ehliyet alalı 5 sene olmuş. Vay be -
hiç gülesim yoktu -
quote:
Orijinalden alıntı: rbatasoy
Araba babamın arabasıydı. 30bin km'de almıştık. 230bin'de sattık. Araba kullanmayı o arabayla ehliyet yokken öğrendim. Şimdi bakıyorum da ehliyet alalı 5 sene olmuş. Vay be
Benim Pug 306 pert olmadan önce baya bilgi almıştım senden, maşallah 210.000km hizmet etmiş araç size. -
quote:
Orijinalden alıntı: DoMinicSS
quote:
Orijinalden alıntı: rbatasoy
Araba babamın arabasıydı. 30bin km'de almıştık. 230bin'de sattık. Araba kullanmayı o arabayla ehliyet yokken öğrendim. Şimdi bakıyorum da ehliyet alalı 5 sene olmuş. Vay be
Benim Pug 306 pert olmadan önce baya bilgi almıştım senden, maşallah 210.000km hizmet etmiş araç size.
Şu forumda yaptığım en iyi şey 306 grubu kurmak oldu. Araştırmak, bilgilenmek ve insanlarla paylaşmak güzel şey. Çocuk yaşta kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışmışım zamanında.
İyi hizmet etti. Yeri ayrı 306'nın.
Bir fotoğraf koyayım dedim 306 aldırdığım, daha doğrusu fikir verdiğim bir abimin fotoğrafını buldum google'dan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 17 Kasım 2013; 23:44:29 >
-
Google a mı düşmüşüz Buğra :) -
quote:
Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee
Google a mı düşmüşüz Buğra :)
Abi düşmüşüz. Peugeot 306 Griffe'de ilk sıralardayız. Yalnız o fotoğrafı benim çektiğimi şu anda fark ediyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X