Şimdi Ara

Peugeot 307 1.6 Technoplus Hangi LPG Sistemini Kullanmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun yarın Peugeot 307 1.6 Technoplus alacam ama hangi lpg sistemini taktıracağıma karar veremedim sizce en iyisi hangisi?

• aynı şekilde bende 2002 peugeot 307 1.6 xr aracıma istanbulda lpg dönüşüm uygulama düşüncesindeyim
    tavsiye edebileceğiniz marka, bayi ve fiyatları ne durumda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim birde simit taktırmayı düşünüyorum fiyat farkı var mı tanklar arasında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkcx -- 2 Mart 2010; 11:08:03 >
  • Arkadaşlar bu işte 3 grup ürün var gördüğüm kadarıyla. 1000TL ve altı, 1500TL civarı ve 2000TL üzeri. İlk gruptan ürün taktıracaksanız ustanızı daha fazla özenle seçin derim. Diğer 2 gruptan ürün seçtiğinizde "güvenilir marka" imajı nedeniyle derdinizi çözmeye istekli daha çok yer bulabilirsiniz, bu nedenle en azından orta gruptan bir tercih yapmaya çalışılmak daha mantıklı geliyor.

Araştırmalarım sonucunda sorunsuzluk ve f/p değerlendirmesi ile tabii biraz da pazarlıkla Küçükyalı OlgunLpg'den Landi Renzo Blue Kit taktırdım. Henüz 1500km yaptım ve beklediğim gibi iyiydi şimdiye kadar herşey. Tavsiye ederim ben memnun kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svevo -- 2 Mart 2010; 21:11:18 >
  • pejo ve lpg deyince 10 düşünüp 1 taktırmak lazım diyorum başkada birşey demiyorum :), kesin ve kesin referans almadan ve referans sahipleriyle bire bir görüşmeden maceraya atılmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

pejo ve lpg deyince 10 düşünüp 1 taktırmak lazım diyorum başkada birşey demiyorum :), kesin ve kesin referans almadan ve referans sahipleriyle bire bir görüşmeden maceraya atılmayın...

Peugeot denince neden düşünülmesi gerekiyor merak ettim cidden açıklayabilir misin
    Bende de peugeot 206 var 1.6 16V, 307 ile aynı motora sahip zaten. Brc taktırdım 6 ay oldu hiçbir sorun yaşamadım
  • quote:

pejo ve lpg deyince 10 düşünüp 1 taktırmak lazım diyorum başkada birşey demiyorum :), kesin ve kesin referans almadan ve referans sahipleriyle bire bir görüşmeden maceraya atılmayın...

Son honda ile aranız nasıl yusuf bey bir problem varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_eMRe

quote:

Peugeot denince neden düşünülmesi gerekiyor merak ettim cidden açıklayabilir misin
    Bende de peugeot 206 var 1.6 16V, 307 ile aynı motora sahip zaten. Brc taktırdım 6 ay oldu hiçbir sorun yaşamadım

Yusuf beyi konuşturmayın bence
    Eski yazılarını aratın....
    Şuan çok huzurlu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

quote:

Şuan çok huzurlu

merak ettim cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: darkcx

aynı şekilde bende 2002 peugeot 307 1.6 xr aracıma istanbulda lpg dönüşüm uygulama düşüncesindeyim
    tavsiye edebileceğiniz marka, bayi ve fiyatları ne durumda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim birde simit taktırmayı düşünüyorum fiyat farkı var mı tanklar arasında?

aynı aracın otomatiği var bende de.. ben de lpg taktıracağım da. siz taktırdınız mı? taktırdıysanız sonucu paylaşır mısınız. çok teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

quote:

Şuan çok huzurlu

Ağbi şimdi gördüm mesajını, çok şükür Honda ve LPG problemsiz bir şekilde yaklaşık 4000km yi devirdik, pejo ve LPG maceralarını yazmaya kalksam site yöneticileri sanırım " bu ne kardeşim bütün donanım haberi sana mı verdik ?" diye sitem ederler o yüzden o konuyu hiç açmıyorum , o acıyı çeken bilir , Neyse Allah beterinden saklasın , yaşamam gerekiyormuş demekki ...

Taktıracak arkadaşların gözü korkmasın benim ki pejo 308 araç için bence aceleci bir girişimdi ve sonuçda bana aracın ECU sunun yanmasıyla sonuçlandı , LPG distribütörü masrafın yarısını karşıladı vs... şimdiki aklım olsa kesinlikle yurt içi ve/veya yurt dışı merkezden referans almadan, montaj şemalarını görmeden taktırmazdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.